anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda. Help :-s.

Prietena mea 'cea mai buna' isi bate mereu joc de mine, pentru faptul ca ies doar cu ea afara. Pai de cand am terminat-o cu fosta mea prietena cea mai buna nu prea mai am cu cine iesi thinking De fapt am, dar doar cu ea imi place sa ies.

Pur si simplu simt ca innebunesc deoarece intotdeauna ma face sa ma simt prost... Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| spiniii a răspuns:

Eu zic sa lasi orgoliul, pentru ca nu rezolvi nimic, din contra te chinui singura.sun-o pe prietena ta [fosta prietena] si spune-i ca ai nevoie de ea.[eu asa am procedat] si o sa vezi ca si ei i-ai lipsit poate la fel de mult, invit-o afara, iar in legatura cu actuala prietena "cea mai buna"nu mai comunica asa mult pana o sa realizeze ca a gresit. apropo de curand si eu am trecut prin aceiasi experienta "neplacuta"numai ca "prietena mea" ma facea in toate felurile doar daca ii spuneam"scuze ca am intarziat am avut o problema" se comporta gen"esti tampita?! te astept aici de 10 minute iti dai seama?".[gen pitipoanca care astepta limuzina si nu mai venea]oh go on.asa ca be attention and don't let anyone to trample you! P. S eu una prefer sa am un singur prieten si ala bun decat 1000 si falsi!happy

3 răspunsuri:
| JustMe6378962 a răspuns:

Nu e obligatoriu sa ai o cea mai buna prietena! Si daca isi bate joc de tine, nu o mai baga in seama, las-o in lumea ei in care crede ca poate face orice. Dar pe viitor tot ea va avea de suferit! Si in cele din urma, LASA orgoliul la o parte si sun-o pe fata. Daca va simtiti bine amandoua inseamna ca v-ati certat degeaba si trebuie sa va impacati! happy

| ZambetulEiNuMinte a răspuns:

"Nu toti ne-am nascut populari". Nici ea nu s-a nascut popularatongue, dar e mai tupeista si a stiut cum sa isi faca prieteni. Daca face chestii din astea cum poti spune ca iti e "cea mai buna prietena"? si ai zis ca ai cu cine sa iesi dar nu vrei.Mai bine sun`o pe fosta cea mai buna prietena, va impacati si iesi cu eatongue

| ema4ka a răspuns:

Stii care e faza cea mai interesanta ca actuala cea mai buna prietena a ta nu merita sa fie pentru tine ca cea mai buna prietena, nu inteleg cum o suporti? poate mai tirziu o sa-si dea seama ca nu face bine ce face sau poate ca se comporta astfel pentru ca sa fie ea mai presus decit tine astfel de prietene nu pot fi numite "cele mai bune", asa ca lasa orgoliul si vorbeste cu fosta ta cea mai buna prietena.