| michlin a întrebat:

--FUNDA-- HELPPPP ajutor imi spuneti va rog cum asi putea sa imi conving parinti sa imi cumpere un telefon nou. Dar nu vreau nokia dala vechi din 1998 toamna.As vrea un IPhone4 sau galaxy S sau galaxy S2.niste sfaturi PLZZ

4 răspunsuri:
| mariamagdalena09 a răspuns:

Si eu tot asa mi-am convins parintii sa-mi ia tel IPHONE4 : deci ascund undeva tel ala si iy zici: mama mi-au furat teluulaughingdupa aia iy zici eu vreau tel IPhone 4 sau voi pentru. mine nu mai existaty la mine a mers, sper sa mearga si la tinewinkingFundaaa?

| ๔ღILoVeRaPღ๔ a răspuns:

Maryaxxl asta inseamna santaj, nu ti-ar fi rusine in fata parintilor tai?

Galaxy S i9000 e foarte bun ti-l recomand

| michlin explică:

Mda si dupa sare tata dar cine a zis ca trebuie sa ai IPHONE inca mai avem telefonul ala vechi al tau e bun si ala inca merge.Si mi-o fur si mai rau asa

| beautifulshaman a răspuns:

Buna! Eu acum cateva zile am reusit sa imi conving parintii sa imi ia IPhone 4.Chiar ti-l recomand.Luni o sa merg cu ei la magazin sa il cumparam. Uite cateva sfaturi sa ii convingi si tu pe ai tai:1.Cauta pe internet cateva date despre telefonul care il doresti si incepe sa le indrugi.Dar atentie, nu le citi, memoreaza-le.Asa ei isi vor da seama ca pe tine chiar te intereseaza(de exp. ca are gps, ecran cu retina, 5 megapixeli,hd, cea mai avansata cautare pe internet dintre toate telefoanele din lume "chiar mai avansata decat unele calculatoare", etc.).2. Spune-le ca in timp o sa le decontezi banii. 3.Incearca si tu sa iei IPhonul cu abonament, e mult mai ieftin. 4. Spune-le ca le dai lor sau altor rude telefonul tau actual. Pe mine m-au ajutat aceste lucruri, sper sa te ajute si pe tine.Mult noroc!happy