Si eu tot asa mi-am convins parintii sa-mi ia tel IPHONE4 : deci ascund undeva tel ala si iy zici: mama mi-au furat teluudupa aia iy zici eu vreau tel IPhone 4 sau voi pentru. mine nu mai existaty la mine a mers, sper sa mearga si la tineFundaaa?
Maryaxxl asta inseamna santaj, nu ti-ar fi rusine in fata parintilor tai?
Galaxy S i9000 e foarte bun ti-l recomand
Mda si dupa sare tata dar cine a zis ca trebuie sa ai IPHONE inca mai avem telefonul ala vechi al tau e bun si ala inca merge.Si mi-o fur si mai rau asa
Buna! Eu acum cateva zile am reusit sa imi conving parintii sa imi ia IPhone 4.Chiar ti-l recomand.Luni o sa merg cu ei la magazin sa il cumparam. Uite cateva sfaturi sa ii convingi si tu pe ai tai:1.Cauta pe internet cateva date despre telefonul care il doresti si incepe sa le indrugi.Dar atentie, nu le citi, memoreaza-le.Asa ei isi vor da seama ca pe tine chiar te intereseaza(de exp. ca are gps, ecran cu retina, 5 megapixeli,hd, cea mai avansata cautare pe internet dintre toate telefoanele din lume "chiar mai avansata decat unele calculatoare", etc.).2. Spune-le ca in timp o sa le decontezi banii. 3.Incearca si tu sa iei IPhonul cu abonament, e mult mai ieftin. 4. Spune-le ca le dai lor sau altor rude telefonul tau actual. Pe mine m-au ajutat aceste lucruri, sper sa te ajute si pe tine.Mult noroc!