| amdr001 a întrebat:

FUNDA! hey, ce faceti? am terminat scoala, si deja ma plictisesc rau de toooooooooooot! laughing am termina clasa a 7a mai exact, si nu stiu ce sa fac vara astawinking de'obicei, venea verisoara mea din Arad la mine si statea aproape toata vara dar venea la inceputul vacantei, dar acum vine tocmai la sfarsitul lu iulie :O si in august, pe la inceput plec la mare, tocmai atunci straight face de saptamana asta incep sa merg la inot, sa fac cursuri de inot adica, apoi oricum ma mai duc la piscine asa de plictiseala cateodata, macar de 2 ori pe saptamana, o sa citesc doar cartile care imi plac mai mult si care ma pasioneaza, dar apoi... ce fac? laughing o sa ma plictisesc si de programul asta :O eu sunt o fire care se plictiseste foarte foarte foarte repede laughing dar pe canicula aia infernala de'afara, ce pot face? m-am saturat sa stau sa pierd vremea pe facebook? dimineata la mine nu e dimineata k ma scol la ora 13, si la amiaza chiar nu stiu ce sa fac! seara mai ies cu prietenii, in unele zile merg la piscina, dar in rest, ce sa fac? vara trece repede si vreau sa fac ceva constructiv, si sa imi placa si cv la care sa NU ma plictisesc!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Rustin a răspuns:

Hmmm.fa-ti un program, si incearca sa il urmezi. Te va ajuta foarte mult pe viitor. Si ca sa nu plictisesti;] incearca sa faci cateva exercitii aerobice si streching.Macar iti mai ocupa timpul si in cel putin o luna da forma corpului
O seara buna sa ai :]

6 răspunsuri:
| mihaela0205 a răspuns:

Păi dacă vrei să faci ceva folositor îți recomand să mai lucrezi și tu la română, mate. examenul ne bate la ușă (și eu tot a 7-a am terminat).

| amdr001 explică (pentru mihaela0205):

Nu imi fac probleme pentru examene, k eu sunt foarte buna la romana, oricum eu ma apuc de citit si de exersat mult la romana, voi recapitula pe la inceputul lui septembrie cu o meditatoare TOATA materia de clasa a 7a, la fel si la mate, oricum voi lucra ca sunt constienta ca am ceva examene... si eu nu a doar 2 examene ca toti ceilalti aproape, ci mai am si examenul la vioara, de admitere pentru clasa a 9a, si ala este cel mai dificilcrying acolo, nu pot gresi si o iau de la capat! cant cum cant si asa ramane si gata, totul trebuie sa iasa perfect straight face pentru ala am eu mai multe emotii straight face oricum sunt constiincioasa, dar ma gandeam ce pot face pe langa ore de studiu zilnice straight face o activitate, ceva... multumesc oricum de sfat, si stiu ca imi va prinde binewinking

| emgirl a răspuns:

Hmm...pai nu prea stiu ce sa-ti zic.du-te cu prietenele/prietenii/familia la iarba verde in exursii, daca esti la tara du-te la scalda..in vizita la bunici fa ceva nu lasa sa-ti treaca vara printre degete ca cine cls a8-a si o sa ai examenee..si eu sunt a -7abig grinbig grinbig grin
Sper ca te-am ajutat!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Vizitează site-urile astea http://lecturirecenzate.ro/ și http://zinnaida.ro/ O să îți ajute la examene, dar o să te și ajute.

| remixonthemix a răspuns:

Daca nu te cunoastem...
In fine
Iesi mai mult cu prietenii
Dimineata incearca sa fugi prin parc
Cand e racoare
Putin sportwinking

| JoanneJ a răspuns:

Apuca-te de streetballwinking