| friday a întrebat:

FUNDA! Hey! "you can't open this file 'cause sckratch disks are full" sau geva de genu', e ceea ce-mi zice cand incerc sa deschid photoshopu'. ceea ce'nseamna intr-o traducere mai pe romaneste ca nu pot sa deschid ala pana nu sterg de prin pc, ca nu mai am loc.
asta e introducerea, ceea ce vreau sa stiu e cum pot face ca ps'ul sa se deschida in /big grin, adica.cum sa-l mut acolo? ca am mai mult spatiu pe D.
am incercat sa-i dau copy in D si sa sterg din C, dar nu stiu de ce nu ma lasa sa-l sterg din C. Ceva idei, sfaturi, ajutor?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu: Daca ai Xp te duci la C dai clic dreapta dai properties si in dreapta jos langa cilindru ala dai pe disk cleanup. astepti sa scaneze si cand termina bifezi tot si eliberezi cam 1 giga la ce situatie ai uh laughing

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scz pentru dublu: Daca vrei sa muti in D, te duci la start, in dreapta mijloc ai set program acces and defaults. Dai acolo si dai la Change or Remove programs, gasesti photoshopu acolo, dezinstalezi, dai cut/paset la setup, il bagi in D, il pui sa instaleze in D si aia e. Ma rog vezi ca Ps ocupa spatiu si pe C chiar daca ai instalat in D ( cu niste componente)