| Clau_7786 a întrebat:

[ Funda!] Imi plk un baiat, imi este fte bun prieten [bff] si mnoh, ne petrecem aproape tot timpul impreuna si suntem fte atasati unul de altul. El stie ca imi plk de el, adica i-a zis o prietena... La intrebare o prietena mai de mult daca vrea sa fie cu mine iar el a zis ca ii frica de ceea ce va urm dupa desp sad. de at au trec luni si mie ink imi plk, dar lui nu stiu daca ii plk... ce sa fac? sa mai incerc sau sa-l uit de tot? sad

Răspuns Câştigător
| Ramonaaaa a răspuns:

Este foarte frumos ca te-ai indragostit de cel mai bun prieten al tauhappy.Va cunoasteti foarte bine[presupun] deci daca veti fi impreuna veti sari de etapa de "cunoastere".

Faza asta cu "imi e frica de ce va urma dupa despartire", dupa parerea mea, este doar un pretext ca sa fie cu tine.Mai bine uita-l.Sunt si alti baieti pe lumelove struck.

1 răspuns:
| KriSt3n a răspuns:

In primul rand.nu te da batuta. spune-i in fata ca il placi, cere-i prietenia. Daca v-a raspunde ca si pana acum inseamna ca nu vrea sa fiti mai mult decat BFF! :* si eu zic sa nu il mai stresezi dupa aceea cu asta pentru ca. poate risti sa il pierzi definitiv! [oriqm se v.a schimba roata, astfel incat sa te plac si el p u] :*