Pai...uite ce ai putea face :
1.ai putea s´o faci geloasa pe cealalta[care´ti respinge apelurile] stand cu fetita copilaroasa si sa para ca va distratzi de ex: cand intri pe mess iti pui statusul ca estiocupata---te distrezi cu ea---n´o mai suni pentru ca o sa pari disperata dupa ea --daca te intalnestidoar o salutzi sa nu pari ingamfata dar apoi o ignori
2. cu prima ta prietena : íi poti spune ca nuprea ii suportzii noii ei prieteni si ca nici pe ea nu a ajutat´o, schimband´o in mai rau
3. daca prima ta prietena doreshte sa ieshitzi sau tu spune-i sa ieshitzi macar o zi fara prietenii ei [doar tu nu ti´i aduci pe ai tai nuh?¿]
4.intre timp va trebui s´o suportzi o vreme pe fetita copilaroasa dar laudand´o pe langa prietenele tale ca s´a maturizat si chestii trestii
5.cauta´tsi o alta prietena...dar pe plictikoasa sa n´o parasestideodatha ca se va simti cum te´ai simtit si uh [si nu cred ca vrei asta]
6.nu e neaparat sa´ti faci o BF [best friend] daca nu vrei pe altcineva eu am avut trei si am renuntzat la toate
7. daca chiar vrei una ia´o incetishor cu unele colege sau prietene [poate cine stie...o sa va placa sa fitsi prietene bune]
8. daca tot nu poti gasi una gaseste hobby´uri pana se termina vara de ex :
citeshte o carte
fa´tsi un blog si ocupa´te de el
scrie poezii
ieshi afara cu alte prietene cu rolele, bicicleta skateboard´ul si alte chesti
ai putea incepe un curs de inot de handball de volei...
ai putea chiar sa´ti redecorezi camera cu putin din ajutorul parintzilor tai [sa´ti vopsestiperetii, sa faci totfelul de postere cu trupele preferate pe care le poti lipi pe pereti, sa´tsi aranjezi altfel mobilierul si obiectele decorative si multe alte chestii ca´ti vin prin minte ]
sper ca te´am ajutat...mult norocç:*
Nu-ti fa griji prietene tot o sa mai ai in viata dar din clasa la tine cu nimeni nu poti iesi? nu le da importanta prietenelor false
Sincer ar trebui sa'i spui prietenei tale [cea care umbla cu vagabontii] ca nu iti plac prietenii ei si ca daca vreti sa iesiti sa iesi numai u cu ea... si eu sunt intr'o situatie asemanatoare
si sincer de cand am vazut cu cine umbla prietenaa mea mi-am facut alti prietenii adica intamplator trebuie
sa acorzi o sansa oricarui copil pentru ca nu se stie
ai rabdare cu fata aceea plictisitoare, fa'o si u sa numai fie
adapteaz'o la viata ta si cred ca o sa fie ok
Deci pot spune ca stiu prin ce treci.adica eu mi-am pierdut prieteni adevarati nu pentru ca ma-au tradat ci pentru ca sau mutat...si 2 au murti deci tu mai ai sanse sa i vezi sa vorbesti cu ei dar eu nu asa.deci incerca sa iesi cu prietenea ta si cu noi ei prieteni poate o sa i suporti si o sa va intelegi bine(eu mi-am facut noi prieteni asa ) iar pe celalata prietena nu o mai suna si las-o in pace sa vada ca nici tie nu iti mai pasa de ea.cum nici ei nu i mai pasa de tine...stiu ca poate ti la ea da o sa te creada disperata daca o tot suni las-o in pace si fa-ti noi prieteni sa vada ca poti sa te distrezi si fara ea si poate intr-o zi va veni cu coda intr-e picoare la tine si atunci tu alegi daca o ierti sau nu si pe fata plictisore incerca sa o schimbipoate iese din ea o prietena calumeaiar pe cea cu caruciorul cred ca este pre mica pentru tinesucees si sper ca te-am ajutat
Of,of,of ce nesimtite sunt alea doua infite ...nu mai vb cu ele si o sa vezi ca se vor intoarce la tine si cand vne vorba de prieteni sunt toti aici pe TPU pup
Vroiam sa´ti trimit un raspuns mai complet si s´a blocat TPU si nu s´a inregistrat raspunsul , nu l´am mai scris pe tot...doar o parte---off---ce pot zice...in orice caz baga la cap--->prietenii adevaratzi nu te vor lasa balta niciodata!¡
trebuie sa dai o shansa fiecarei persoane, nu stii ce se afla in ei cu adevarat :*