| SweetBubblegum a întrebat:

FUNDA! In mai se organizeaza banchetul, si eu nu vreau sa merg...am multe motive:1.nu stiu sa dansez si ma voi plictisi ingrozitor stand pe scaun, nefacand nimic. 2. Urasc sa mi se faca poze, nu suport sa zambesc fals in fata aparatului, se vede ca nu sunt naturalalaughing 3.costa si 400 lei..si daca adunam rochie+pantofi+accesorii+makeup+coafor ajungem la 1000 lei,pentru ce?! Ca sa am cea mai incomoda si urata seara din viata mea? Oricum trec si printr-o perioada grea si nu am chef de petreceri. Daca nu ma duc e mai bine, doar ca profii se vor lua de mine ca nu sunt cu clasa, ca nu vreau album si alte aberatii... Eu zic ca e decizia mea si nimeni nu are dreptul sa ma acuze pentru ea. Faza naspa e ca eu as fi singura absenta la eveniment. Voi ce ziceti? Ma aflu intr-o situatie destul de delicata si am nevoie de ajutorul vostru. Sa ma duc sau nu?

Răspuns Câştigător
| FaraNume2 a răspuns:

Nici eu nu voiam sa ma duc la banchet.Gandeam la fel ca tine "de ce sa ma duc sa stau o noapte intr-un local degeaba? Nu stiu sa dansez, nu sunt fan al pozelor etc etc..Mai bine stau acasa si ma uit la un film sau sa lenevesc".Ei bine, obligata de parinti -_-, m-am dus.Pot sa-ti spun ca a fost cea mai tare seara din viata mea.La inceput nu am dansat, dar apoi nu-mi mai stateau picioarele.Deci eu zic sa te duci, pentru ca o data in viata e banchetul de sfarsit de clasa a8a(sper ca am precizat corect clasa). Acum poate nu, dar mai tarziu cred ca o sa regreti ca nu ai mers si tu.Cand o sa ai copii care nu vor sa mearga la banchet le vei spune cum a fost la tine laughing) Ok, faza cu copiii nu-si avea rostul laughing dar sper ca te-am ajutat. :* big grin

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu vrei nu te duci, nu trebuie sa cauti aprobare la necunoscuti de pe net

| SweetBubblegum explică (pentru suntserios):

Nici nu ai inteles scopul intrebarii...eu nu vreau aprobarea nimanui ci sfaturi. Daca te doare mana sa ajuti, inseamna ca nu ai ce cauta pe TPU.

| rememberme24 a răspuns:

Ar trebui sa te duci totusi.Nu trebuie sa fii cel mai bun dansator din lume, conteaza doar sa te distrezi alaturi de colegii tai pentru ultima data. Daca nu te vei duce, iti va parea rau ca ai ales sa faci asa cand toti copiii vor vorbi despre cum a vost la banchet, iar tu vei fi singura care nu ai fost.

| AliMiha a răspuns:

Esti cam pretentioasa, nimic nu-ti convine... faci ce vrei. ramane decizia ta.

| SweetBubblegum explică (pentru AliMiha):

Daca nu mi plac petrecerile nu inseamna ca sunt pretentioasa, ba din contra laughing in fine, mersi oricum pentru raspuns