Cel mai bine e sa discuti deschis cu prietena ta.chiar daca e cea mai buna prietena, nu inseamna ca viata o sa fie roz mereu... poate ca acea ''fitoasa''a mintit o in legatura cu tine si acum crede ca tu o respingi.ar trebui in timpul vacantei sa va mai vedeti de ex:o rogi sa stea la tine peste noapte, etc(ce va place voua)sau s-ar putea sa o sufoci prea mult adica sa o suni prea mult si ea sa se fi plictisit.trebuie sa ajungeti la un punct comun adica sa gasiti o activitate, un joc care sa va aproprie mai mult.totusi tind sa cred ca esti posesiva, ca o vrei numai pentru tine.cum am zis la inceput, discuta deschis cu ea
Incearca sa vorbesti cu ea fata in fata, sa'i spui ceea ce crezi, iar dupa felul in care reactioneaza te orientezi. Daca e indiferenta eu spun sa treci peste, o sa-ti poti face alta prietena(am trecut si eu prin asta). Daca regreta spune'i ce te deranjeaza si ca tii la ea si ati vrea sa aveti in continuare o prietenie frumoasa fara a o strica altele.:* good luck
Poate ca o stresezi prea mult. Poate ca s-a plictisit sa mearga mereu afara cu tine si a vrut sa mearga cu altcineva.Cand vb pe mess las-o pe ea sa te invite sa iesiti afara si incearca si tu sa te comporti ca ea sa zici nu am chef s-au ca iesi cu altcineva si o sa isi dea ea seama cum s-a comportat.
Vorbeste cu ea spune-i cat de mult tii la ea si daca v-a intelege inseamna ca e o prietena adevarata.sau oricum toti avem momente in care ne pierdem. o sa revina totul la normal daca e o prietenie stransa
Sall! Poate acea fata pe care o urasti si u si ea a vorbit cu o prietena comuna de a voastra si i-a zis vre o prostie ca sa i-o zica prietenei tale, si poate ca de asta nu mai vrea prietena ta sa vb cu tine acum. Poti incerca si u ceva de genu' pentru fata aia pe care o urasti. Funditzzaa?
misauratcuviata întreabă: