Fiecare persoană apreciază o anumită calitate a unui om. Pot fi fete la care aspectul fizic este pe primul loc, dar mai sunt și fete care apreciază personalitatea.
Eu apreciaz la un băiat comportamentul, gândirea lui. Nu-mi plac persoanele cu nasul pe sus, nu-mi plac persoanele imature. Un om potrivit este un om la locul lui, care știe ce vrea, care știe cum să rezolve o problemă.
Băiatul poate fi și urâtul urâților, dacă are un comportament adecvat, este iubitor și îți aduce un sentiment de pace, este un om perfect.
Eu apreciez:
-respectul aratat fetei
-buna-crestere
-simtul umorului ( dar cu o limita)
-sa fie de incredere
-sa te poti baza pe el
-sa fie fidel
-sa vorbeasca frumos.
Si ca aspect, e adevarat, nu ne uitam nici noi la baieti prea urati, dar nu suntem toate cu ochii doar dupa baieti gen Brad Pitt. Daca totousi nu esti gen tipul ala de pe Facebook Marean Distrugatoru' atunci da, ai sanse daca ai un caracter ok.
1.Evident la prima vedere aspectul fizic are un cuvant de spus, dar apoi constati ca personalitatea e mult mai importanta
2.Da, de ce nu?
Nu ma intereseaza sa fie Fat-Frumos atata timp cat ma face sa ma simt bine, sa ma simt iubita. Asta conteaza pentru mine.
anonim_4396 întreabă:
denysse_5976 întreabă:
AndreiBrunet întreabă:
Twister09 întreabă: