Buna!
Pai,sefa clasei a strans niste bani.Pentru cadoul lui domnul nostru invatator.
A fost un fotograf si ne-a facut poze impreuna cu invatatorul nostru scump pe care il iubim multi si ne va fi greu sa ne despartim de el.Multi dintre ei au plans pentru ca nu vom mai invata cu domnul nostru invatator.
Cea mai simpla despartire este daca ati strans banii sa-i faceti un cadou frumos.Sa faceti cate va poze ca amintire cu el.Sa va imbratisa-ti si sa va luati la revedere.Aduce-ti niste flori sa i le dati doamnei invatatoare.Si cam atata.Veti vedea voi pe acel moment ce veti face.
Pa, pa!
Buna. Eu nu sunt clasa a4-a, trec a 7-a, dar cred ca te pot ajuta. Eu am facut un banchet cu clasa la o terasa. Puteti incerca sa faceti asta chiar si acasa la cineva, ar fi super. Sau puteti sa organizati o excursie intr-un loc care sa va placa tuturor. Pentru mine fiecare excursie ramane de neuitat. Bafta!
Lavy, clasa a IV-A e ultima clasa inainte de gimnaziu, stiu cum e ca la anul intru in a vii-a. Iti sugerez sa dai o petrecere surpriza pentru toata clasa, si profesor daca vrei. Sper ca te-am ajutat
Spune pa pa clasa si incearca sa faci sa-ti vina lacrimile.
Daca iti iei la revedere de la colegi imbratisazai spune-i cuvinte de genul la revedere X imi pare rau ca ne despartim; mi-a placut sa fiu cu tine in clasa! Cand il imbratisezi fa sa-ti vina lacrimile ca sa vada ca ai tinut la el!
sper ca te-am ajutat!
Bafta!
Eu mi-am terminat cls a-4-a ca ori ce clasa obisnuita, adica distracite, multe dulciuri etc...dar daca vrei sa faci ceva deosebit in ultima zi de cls a-4-a eu zic sa iei un bidon de 5 litri de apa si sa dai dupa fete!
anonim_4396 întreabă:
patrizia696 întreabă: