Imi plac baietii fff inalti, aspect atletic, destepti, manierati, cu bun simt si imbracati curat si elegant!
PS Nu-mi plac gogosile si muschiulosii, asadar, nu dau nici o ceapa degerata pe ele!
Ma incadrez!
Hai sa incercam sa conturam un viitor comun
Ma indoiesc
Pfff,cata subtilitate
Ai dreptate nu sunt chiar foarte inalt si altletic
Si daca stau bine sa ma gandesc, nu sunt manierat si nici cu bunul simt nu ma prea impac, dat astea-s numa lucruri de amanunt
Nu am vrut sa spun asta. Ma indoiam si inca o fac(,) ca DonnaAlba ar accepta sa,, conturati un viitor comun,,. Adica nici nu va cunoasteti... Scuza-ma daca am fost nesimtita
Hai ca esti tare!
Pai m-a cucerit cu modul in care scrie si poza de la avatar, cum ti-am zis restul' sunt amanunte
Acum serios...
De plictiseala ma mai prostesc si eu pe aici
Si daca nu as fi glumit, asta numesti tu "nesimtire"?
Pff, amatoareo
Prea tarziu pentru tine, sunt deja luata!
Nu sunt gelos
Ahh, norocosul de el...
Pfff
Sa fie mai inalt decat mine, sa fie potrivit ca si greutate, nici prea slab nici gras, sa se imbrace ok, sa aiba o freza care sa-l avantajeze.
Sa fie bine crescut, amuzant, sociabil, sa fie centrul grupului (e genul care ma atrage mereu), sa fie protectiv, sincer, romantic, spontan in unele situatii, sa stie sa se distreze, sa fie inteligent, sa am ce vorbi cu el.
In primul rand imi plac baietii educati cu un caracter frumos, glumeti, ochii caprui inchisi si nu foarte inalti fiindca eu is cat un dop, 1.60 asa arata baiatul perfect in viziunea mea.
SecretLover10 întreabă:
LexuDeea întreabă:
anonim_4396 întreabă: