Aha marfa si se scrie cu doi de ii
deci eu eram la engleza si avem un baiat care mereu ne facem sa radam :XXX si a inceput sa rada dar tare de tot si apoi toti inclusiv profa am inceput sa radem...dar dupa aia vine unu de la cealalta clasa si vine si ne intreba:da de ce rade-ti ma.
noi ne pisam pe noi de ras si vine unu care era la baie si face:chiar asa ma chiar asa!
dupa aia tacem...dar dupa cateva minute o apuca rasu pe profa si cade dupa scaun!
LA ora de istorie, profa noastra ne dicta niste intrebari de recapitulare. Si ajunge vorba de "comunism" da face un coleg mai tupeist
"de unde il mai scosarati doamna si pe asta?"
deci numai noi stim cat am putut sa radem in ora aia
sau altadata, tot la ora de istorie. SE pusese o furtuna si tuna si fulgera iar noi scriam ce ne dicta profa. Si deodata tuna tare de tot, dar striga un coleg:
"eee sfaristuuuuul lumiiiiiiiii"
Sau in clasa a 4-a aveam o lectie cu primavara. Iar un coleg a citit in loc de miei zburda pe campii - mieii zboara pe campii.
Tot in a 4-a, la romana, aveam lectia "amintiri din copilarie la furt de cirese" si era un exercitiu daca suntem de acord cu pedeapsa oferita lui Nica, daca nu, cum l-am fi pedepsit noi. Iar unul asa mai aerian, l-a ridicat profa in picioare. Dar sta el un pic si se gandeste, dupa zice
"aaa nu l-as mai lasa la calculator"
Deci cat am ras... si mai sunt multe multe alte intamplari.
odata la romana, [nu in a 4-a ] am stat cu o colega in banca, in fata unui baiat mai tupeist. Si el statea cu un baiat. Si in timp ce profa vorbea ala se uita prin manual, si gasise un cantec popular =] si incepe sa cante prin ora
Si multe multe altele mi-e dor de vremurile alea
Pai, eram l aora de istorie( istoria o facem cu cel mai de treaba profesor, di inveti cu el, si razi la ora lui, e si de treaba), si, eram cu doua colege ( aveam bancile cate trei) si ne faceam aer cu virgula caietele, pana cand, profu, se intoarce deodata si icnepe sa spuna:
- Dar eu stiam ca voi sunteti betive si beti racihu inainte de ora mea, dar nu stiam ca si aveti efecte d alea negativizale... daaa..."
Sau la ora de romana, un coleg, tracea parturi unul l dupa altul, pana cand doamna profesoara l-a scos afara, rad acum cand imi amintesc, insa atunci nu mai puteam din cauza acelui miros...
La ora de geografie, noi scriamaiurea ce ne spunea doamna profesoara, fara sa fim aetenti la ce ne spune, pana cand ea, intentionat, spune: renii sunt crescuti pentru oua...", oni scriem..., la care dupa je intreaba, pentur ce sunt crescuti renii?" noi, pentur oua, si deodata am inceput sa radem de prostia aceea
Cacafoniile mereu ne fac sa radem, cel putin la noi la ora, iar un coleg, la ora de romana, face ce nu face, si tot spune cacafonii, cele mai renumite fiind "ca catelul" si "ca calul", la care doamna profesoara incepe sa tipe la el:
"mai dar ce ai, tu nu auzi ce scoti pe gura,? din ce ai spus tau, cred ca... " cacand cacatelul in fundul gradini..."
Sau tot cu domnul profesor de istorie, spune:
" vaiii, pinguinii si cu babuinii, auzi la el, maneleee, ca el ca cand dupa ce vien de la soala, se cue la petreceri, el, un mare savant in viata, ajunge sa ca cant, daca nu stiaiti, el este guta cu cap de maimuta..."
Sau, la ora de religie, profesorul, in loc sa o strig epe o colega la catalog, "rebeca" striga " Condrache bebeca!"
Eram la ora de istorie, iar domn' profesor l-a pus pe un baiat sa citeasca niste scrisori de la soldatii aflati in razboi. Era o propozitie : "Triasca frantuzoaicele!, ele cu toate doresc sa munceasca si sunt ata de eroice. Iar colegul nostru, in loc sa citeasca EROICE a citit EROTICE. Deci, concluzia e ca frantuzoaicele sunt erotice )
Intr-adevar am ras la ora aia de ne-au dat lacrimile .
Mergeam pana in clasa si eram cu o colega ). Eu vorbeam ca nebuna cand colega mea se oprise sa vorbeasca cu diriga mea. Se uitau profii la mine
) si radeau
). Sh in loc sa intru in clasa mea
)) am intrat la c
)))))))). Funda?
Da sa vezi un coleg era ascultat la geografie din comert.
Si profa ii punea intrebari gen : " Ce se exporta din Romania?"
La care el, nu stia raspunsul si a prountat prima silaba SE EX intr-un cuvant si nu a mai continuat. La care profa razand : Nu. nu fara sex la ora mea.
Apoi o intamplare cu profa de romana
Incepuse sa tipe la unii colegi din clasa ca nu stateau cuminti si spune :
" Pe cuv meu ca va las repetenti, sunt buna, buna, dar pana cand sa va rabd? "
Si din spate se auzise un ecou foarte incet :" buna, buna e profa asta"
La care profa : Eu ma refeream la buna la suflet Si toata clasa a inceput sa rada.
Ce e mai amuzant sau mai stupid [mai bine spus] decat sa incepi sa ragai in timpul orei .
Dupa care toata lumea sa se intoarca la tine si sa incepi sa razi cu ei [de prostia ta] ca un/o fraier/a
Va multumesc drept rasplata ati primit toti 2 voturi (Amuzant, Folositor)si FLORY a primit o funda va multumesc!
Eram la ora de religie. Dadeam un test si profesoara il prinde cand incerca sa se uita in caiet(manula.ce o fi
) si zice profa:"Ce incerci Vlad(asa il cheama)...sa copiezi?" Si ii raspunde Vlad:"Nu Doamna Profesoara! Doamne Fereste! Eu? Sa copiez...Nu am apucat inca
"
Deci va dati seama
In ora ` de romana` : -? ma` pus profu` sa-i spun modurile vb. la ultimul nu eram sigura. era (participiu) fac eu. Party... face profu. iti dau eu tie party in ora mea
si la... engleza. m-a pus sa traduc : His is dog. fac eu : El este un dog (in loc de caine )
Eram la ora de geogra si vb despre mortalitatea in lume si pana sa vina profa ul elev se decise sa se faca gropar ca daca tot mor atatia oameni se scoate cu vreo 5 mil pe saptamana de la vreo 2 gropi si cand a venit profa a sunat'o cineva "of bateria asta, s-a dus" iar noi din clasa "alex fai o groapa ca te scoti cu 2 mil" pentru ca alex il chema pe elevul ala
sau alta: eram la ora de engleza si era 14 februarie si a venit profa si a inceput sa ne ia ca am facut iar galagie in scoala si nu stiu ce a mai zis si deodata apare un coleg de al nostru si profa cand l-a vazut a inceput sa il asculte, el evident nu a astiut ca nu le are ldelok cu engl si profa a dat sa ii puna 1, atunci el"haideti doamna profesoara nu fiti rea, ca doar e 14 februarie, ziua indragostitilor, pisimiau miau"
nu stiu daca o sa ti se para comice dar totusi pe moment au fost
Pai in ora de istorie, doi colegi stateau in aceeasi banca, unul dintre ei era cred ca cel mai acti de la ora deoarece noi ceilalti dormeam...asa si colegul lui de banca raspunde la o intrebare si raspunde corect (pe cel bun la istorie il cheama paul) deodata profu` zice "Sa morii tuuuu ca nu ti-a soptit pooooool...am murit de ras la faza aia
Eram odata la ora de biologie si profesorul m-a intrebat ce face cocosul ca sa fie cu gaina...eu am zis ca o duce la intalnire si incepe sa o calareasca...bine profu' s-a gandit ca e cal dar ceilalti sau gandit la altceva
maya007 întreabă:
MeAndMe1000 întreabă: