Nu mai sunt la scoala, insa mi-a placut mereu engleza Nu era deloc o problema sa-mi fac temele la acest obiect, imi placea, o intelegeam Mi se parea o ora frumoasa intotdeauna.
As mai mentiona ca imi placea si limba romana, partea de literatura. Desi era de munca, imi placea sa lucrez la comentarii, sa caut informatii in diverse carti
O zi frumoasa!
Numai sunt demult la scoala (culmea acum lucrez la una ) insa imi placea foarte mult informatica (sunt pasionat de informatica), chimia (eram curios ce contin substantele si mai ales cum se fabrica), fizica (mai ales electronica si fizica nucleara insa nu-mi placea optica), engleza (pentru ca imi foloseste mult in informatica) si imi placea si un pic matematica, insa in rest sincer am urat celelalte materii
Informatica era singura materie cand eram elev la care lucram in plus si chiar imi facea placere sa imi fac temele.
Imi place istoria. Imi place sa stiu ce s-a intamplat in trecut, dar de multe ori constat ca unele intamplari din manual nu sunt adevarate, dar este interesant sa vezi care este perceptia dorita de cei cu pozitie inalta din acest domeniu.
Engleza,de cand eram mica iubeam materia aceasta si anul acesta am dat de o profesoara foarte draguta de la care am invatat multe, ar mai fi biologia (nu am nici o idee de ce imi place)
Ti-am dat funda pentru ca materiile mele preferate sunt aceleasi ca si ale tale..
UbesKcerealele întreabă:
SexyGirlSweet1998 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Michaela89 întreabă: