| JohnSeed a întrebat:

[FUNDA!] La scoala sunt intr-o situatie destul de proasta. Nu cu invatatul, pentru ca am note mari la mai toate obiectele, dar colegii ma urasc aparent fara motiv. Toti ma injura si ma trateaza ca pe un tomberon doar pentru ca sunt diferit fata de ei, pentru ca am alte opinii, pentru ca nu imi omor plamanii cu 1 pachet de tigari pe zi, pentru ca nu beau sucul negru cu kilogramele si lista poate continua inca cateva pagini. Ma rog, este o fata de care recunosc ca imi place. Nu vreau neaparat sa fiu cu ea, ci mai degraba sa avem relatii de amicitie/ prietenie. Pana acum nu ne-am vorbit decat foarte putin si in cazuri in care era inevitabil. Cel putin asa a fost pana intr-o excursie cand eram o parte din colegi impreuna si am reusit sa intru intr-o discutie foarte faina cu ea, pana cand 2 sau 3 colegi au bagat niste minciuni grosolane despre mine si au facut tot posibilul sa ma puna intr-o imagine proasta.
Daca pur si simplu m-as duce la scoala si as vorbi cu ea ar sari multi altii sa ma puna intr-o postura proasta. Nu stiu de ce imi fac toti asta, intotdeauna am fost foarte dragut cu toti colegii si totusi sunt in situatia asta. As aprecia mult ceva ajutor.

P.S. Nu spuneti ca "Ar trebui sa isi formeze singura opiniile despre oameni."
Daca voi ati vrea sa cumparati un produs, si 99 din 100 de oameni ar spune ca e prost, banuiesc ca nu ati incerca acel produs.

Multumesc anticipat happy

Răspuns Câştigător
| Neo12 a răspuns:

Eu zic să încerci să te vezi cu ea pe ascuns pentru că colegii tăi nesimţiţi sunt foarte insistenţi. I-ai putea spune cam cum stă treaba şi explică-i şi ce-ai scris aici.
Ei sunt doar nişte invidioşi care nu pot ajunge la nivelul tău şi care încearcă să-ti facă rău. Tu nu trebuie să pui la suflet ce zic ei pentru că sigur sunt nişte aberaţii.
Proştii trebuie trataţi cu indiferenţă. Încearcă să-ţi faci prieteni comuni şi poate aşa reuşeşti cumva să ţii legătura cu ea. Poate ieşeaţi cu prietenii voştrii şi vă apropiaţi. Îi poţi lăsa un mesaj şi pe facebook în care-i poţi explica.
Cam asta am avut de spus.

1 răspuns:
| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Alex,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!