| JohnSeed a întrebat:

[FUNDA!] La scoala sunt intr-o situatie destul de proasta. Nu cu invatatul, pentru ca am note mari la mai toate obiectele, dar colegii ma urasc aparent fara motiv. Toti ma injura si ma trateaza ca pe un tomberon doar pentru ca sunt diferit fata de ei, pentru ca am alte opinii, pentru ca nu imi omor plamanii cu 1 pachet de tigari pe zi, pentru ca nu beau sucul negru cu kilogramele si lista poate continua inca cateva pagini. Ma rog, este o fata de care recunosc ca imi place. Nu vreau neaparat sa fiu cu ea, ci mai degraba sa avem relatii de amicitie/ prietenie. Pana acum nu ne-am vorbit decat foarte putin si in cazuri in care era inevitabil. Cel putin asa a fost pana intr-o excursie cand eram o parte din colegi impreuna si am reusit sa intru intr-o discutie foarte faina cu ea, pana cand 2 sau 3 colegi au bagat niste minciuni grosolane despre mine si au facut tot posibilul sa ma puna intr-o imagine proasta.
Daca pur si simplu m-as duce la scoala si as vorbi cu ea ar sari multi altii sa ma puna intr-o postura proasta. Nu stiu de ce imi fac toti asta pentru ca intotdeauna am fost foarte dragut cu toti colegii si totusi sunt in situatia asta. As aprecia mult ceva ajutor.
Tin sa mentionez ca sunt in clasa a 8-a, si tinand cont ca mai sunt vreo 3 sapt. de scoala mi-as dori sa pot sa rezolv treaba asta cat de rapid posibil.

P.S. Nu spuneti ca "Ar trebui sa isi formeze singura opiniile despre oameni."
Daca voi, spre exemplu, ati vrea sa cumparati un produs, si 999 din 1000 de oameni ar spune ca e prost, banuiesc ca nu ati incerca acel produs. Da, stiu ca am mai pus intrebarea o data, dar sper ca si alti oameni o vor putea vedea si ca voi primi niste sfaturi.

Multumesc anticipat! happy

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Incearca sa mentii legatura cu ea, daca la scoala nu poti atunci pe retele de socializare, acolo nu va poate intrerupe nimeni. Apropie-te mai mult de ea acolo si cu timpul veti continua discutia si la scoala. Eventual ii poti marturisi dupa ce mai vorbiti ca nu te intelegi cu colegii tai si de aceea spun toate acele lucruri urate despre tine.

| DarthRevan a răspuns:

Pai asa aveam si eu probleme, eram foarte diferit di acum sunt.Pai vorbeste numai cu ea.Ascultama,pe whatsapp sau facebook, vorbeste cu ea.Si spune-i ce se intampla.Si va trebui sa te inteleaga.

| RespiraSiInspira a răspuns:

Trebuie sa stii ca clasele 1-8 sunt perioada in care baietii ca tine sunt pusi laolalta cu toate scursurile societatii.Crede-ma,in momentul in care o sa te duci intr-un liceu bun(si o sa te duci) o sa observi ca o sa te intelegi mult mai bine cu noii colegi iar atmosfera o sa se schimbe.

Cat despre fata aia, nu te obosi prea tare. Daca vezi ca se apropie de tine, tine legatura cu ea prin telefon si intalniti-va in afara scolii.Dar stai linistit, o sa fii cu multe fete pana dai de una ok.Nu merita sa te zbati pentru nimeni pana pe la 20 de ani cand lucrurile vor deveni mai serioase.
Peacewinking

| Luisa787 a răspuns:

Fa-ti curaj si vorbeste cu ea, daca nu te accepta asa cum esti treci peste si o sa vezi ca o sa treaca, si mai lasa-i si pe colegi, nu asculta ce soun, vor doar sa iasa in evidenta in fata fetei, fa-ti curaj si vorbeste cu ea si daca se baga cineva fii curajos si raspunde-le pentru ca o sa plece si fata o sa-si faca o parere buna despre tine, si de unde stii ca nu o sa fiti prieteni sau poate chiar sa se creeze o relatie, mult succes iti doresc.