anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda!crying. M'am certat cu mama mi-a luat telefonul pe pc nu ma mai lasacrying. si nu pot sa vb cu prietenul meu care este intr'un alt orascrying... Ce modalitati sunt sa pot vbi cu el?crying
Funda pentru. cine ma ajuta...crying

Răspuns Câştigător
| Michidutsa a răspuns:

Buna kiss
Imi para rau sad. Pai daca ii stii numarul de telefon poti sa rogi o prietena de-a ta sa-i trimita un mesaj in care sa-i explice ce s-a intamplat ca ti-a luat telefonul si nu te mai lasa nici pe messenger. Sau alt modalitate ar fi sa o rogi frumos pe mama ta sa-ti inapoieze telefonul.
Bafta kiss

7 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Si acum cum de stai la calculator?straight face

ai fi avand si tu o prietena cu credit pe telefon, daca ii stii numarul.
Sau ne intoarcem la clasica scrisorika?

| cocojambo_4190 a răspuns:

Pai. vorbeste prin telefonul unei prietene.sau la scoala.cand aveti info vb p mess ca el.

| ZoZoHeart a răspuns:

Te lasa sa iesi din casa? Spune-i ca trebuie sa te duci pana la o prietena sa iei un caiet sau ceva de genul si cand ajungi la ea roag-o frumos sa te lase sa ii dai u telefon prietenului tau si sa ii spui ce s-a intamplat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te mai certa cu parintii, crezandu-te distept.castigale increderea si achitate cu bine de toate indatoririle tale.astea sunt prioritatile tale.prietenul tau vrea doar sex sau sa se joace dea prietenia si inselatul.nu ai nevoie de asa ceva.asta nu e prietenie. e destrabalare. dupacum vezi toti te sfatuiesc sa faci contra parintilor si cum vrei tu.nimeni nu-ti spune ca intelegerea si increderea in familie, genereaza si libertate.fii desteapta.iti va prinde bine.

| oAnna a răspuns:

Trimite i o scrisorica. sau suna l de pe un telefon de al prietenilor

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Înainte de a găsi o modalitate de a vorbi cu prietenul trebuie să te împaci cu mama ta!
Pa, pa.

| DanielleDaniaD a răspuns:

Uiasem sa spun ca prietenele mele imi sunt dusmancewinking
Si la pc am fost cand era mama acasa dar era in timpul shcoliihappy. deci faza cu prietenele iese din discutiehappy. sorrybig grin.
mai astept raspunsurikiss