Eu una nu cred ca iti e prietena adevarata daca face asa...prietenii adevarati se iarta intre ei, indiferent de greseala facuta.acum nu stiu ce sa zic. poate fi o cearta trecatoare si cand nu te astepti va veti impaca.incearca sa te apropii de ea, spune-i cat de mult ii duci dorul si ca iti doresti foarte mult sa va impacati.sau daca iti este asa buna prietena, incearca sa eu platesti cu aceiasi moneda. du-te si petrece cat mai mult timp cu alta prietena si poate in felul acesta va fi geloasa, si va incerca sa o indeparteze pe cealalta fata de langa tine... poate ca face cea ce face pentru. ca e suparata pe tine, si incearca sa se razbune pe tine(spui ca in ultimul timp ai fost cam fara obraz)
sper totusi ca ti-am fost de folos si ca o sa redeventiti prietenele de odinioara
funda plz
Pai tu ce ai facut de se comporta asa?
Si eu m-am certat cu prietena mea cea mai buna.Si stau si in cap ca nu mai vorbeste cu mine. Si eu ma mir ca a dat asa repede uitarii prietenia noastra.
Dar trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul asta. incearca si tu daca vezi ca n`ai sanse. cauta-ti alti prieteni. desi stii mult prea bine ca prietena ca ea nu vei mai gasi. dar poate intr-un final se va intoarce ea.
Poate ca ea nu mai vrea sa fiti prietene, poate ca tu vrei sa fiti in continuare dar cred ca nu merita prietenia ta.de ce nu incerci sa iti faci o prietena care sa te inteleaga mai bine poate ea nu a fost prietena ta decat tu a ei daca intelegi ce vreau sa spun, adica tu esti langa ea atunci cand are nevoie dar ea nu a fost (la asta m-am referit) stiu ca prietenia si increderea se castiga greu dar eu cred ca mai bine o lasi in pace. daca iti este cu adevarat prietena si tine la tine va veni ea la tine.(totusi daca vrei sa va impacati incearca sa vorbesti cu ea, intreab-o de ce se comporta asa cu tine, ce s-a intamplat si lamuriti problema) bafta:*
Spune`i ca in afara de ea, nu mai ai pe nimeni sa te inteleaga atat de bine si spune`i sa nu renunte la amintirile petrecute impreuna.bafta:*!