Lasa-mi un contact de-al tau, nu vreau sa te agat, vreau sa vorbim si sa-ti dau niste sfaturi ca de la femeie la barbat
Arati bine, dar in schimb se vede ca-ti lipseste increderea in sine.
Esti prea posomorat, prea trist si de asta nu ai noroc la fete.
Ai nevoie de ceva incredere in tine, si vei vedea ca se vor schimba treburile.
Si nu trebuie sa te bage fetele in seama, tu trebuie sa le bagi pe ele, dar in realitate, ca pe retelele de socializare e mai mult un joc de noroc.
In realitate mai poti vedea unele gesturi de la ele care le tradeaza ca te-ar place iar de aici preiei tu controlul, dar pe retelele de socializare nu ai acest avanta.
Baiatul se duce la fata,nu fata la baiat
nu te astepta ca o fata sa te agate pentru ca, nu se va intampla dragule
daca o fata te impresioneaza in mod special trebuie sa o castigi prin caracterul tau, adica ce ai in interior, nu ce ai in exterior adica frumusetea exterioara sau banii sau masinile scumpe... daca te vor pentru bani sunt doar materialiste si acest gen de fete chiar nu merita satisfacute dupa parerea mea, dar fiecare cu viata lui
nu cred ca am auzit vreodata si nici nu am luat parte la o intamplare cand o fata spune unui baiat ca e urat. daca e fata de treaba nu ti-ar spune in fata chiar daca gandeste asta deoarece un om normal nu ar vrea sa supere persoanele din jur
nu o sa imi dau cu parerea despre linkul cu poza pentru ca nu l-am deschis si nici nu o voi face, dar sunt sigur ca vei gasi tu la un moment dat o asa zisa ''aleasa''
spor la ''agatat'' daca vrei replici pentru agatat contacteaza-ma )))) (oke glumesc)
Cine ti a apus ca ai fi urat nu le lua in seama, iti lipseste zambetul de pe fata pari trist, gandeste te ca esti un baiat placut
Tu singur iti induci asta c-ai fii urat, incearca sa ai o parerea mai buna despre tine
Mie mi se pare ca esti chiar frumusel. Stii care cred eu ca e problema la tine? Nu ai incredere, in concluzie nu ai atitudinea necesara sa atragi fetele.
Si-n poza aceea pari prea serios si incordat, fii mai relaxat si vesel. Alte lucruri fizice care le poti face ar fi un stil vestimentar mai cool si atractiv si sa porti un parfum masculin si puternic.
In rest, lucreaza mult la atitudine si increderea in sine.