Draga mea sunt multi care se dau drept Tudor.Mai bine uita-te pe pagina oficiala facebook http://www.facebook.com/Pariucuviata cauta la preferintele pagini adica aceasta pagina ii place alte pagini cauti jos in stanga si acolo sunt paginile adevarate ale vedetelor din lala band/pariu cu viata
Draga mea, il poti gasi si pe ceausescu pe acolo, insemna ca e chiar el? Du-te si te culca, copii fara minte isi fac id-uri sub o identitate falsa a carui nume este cunoscut (ca in cazul de fata).
Nu tot ce zboara se mananca, deci nici raphael tudor nu poate fi pe un site din rusia care de abia isi taraie pacatele.
Du-te tu dragă. În primul rând lui i-a făcut cont Dima care e din Moldova. Dacă nu ar fi el nu ar avea poze cu fostele iubite, cu prăjituri făcute de el, cu cadouri primite și care le-a făcut persoanelor dragi, cu soră-sa.Și la rândul său Rapha i-a făcut cont și lu Sore și lu Mircea eremia fratele Alinei. Deci nu știi nu comenta aiurea. Că e chiar contul lui și se vede.
Esti prea infumurata ca sa intelegi
"Nu stiti"? Si acum ca e chiar poza lui, ca i-a facu nu stiu cine si el la altcineva... (blah-blah-blah) Fetit-o scoala din somn, i-a cauta si vezi cate persoane se dau drept rafael asta al tau, toti o sa aiba diferite poze cu el in diferite momente cu familia si prietenii dragi. dar oare care e adevaratul? Poc, nu stii.
Cum ti-am mai spus, cauta-ti o viata si nu mai umbla dupa cai verzi.
Ești proastă și comentezi aiurea dacă nu știi nu comenta. Ai înțeles? Fanu ăla ști câte operați a avut sau ar avea realații cu o fată Relya ce va aprărea în sezonul 2 sau 3? a ce zici? Și chiar dacă umbl uce treabă ai tu a? Caută-ți tu de treabă și nu te da „șmechk" că nu ești. Ești o ratată în realitate.