Uite ce e, glume de alea nu se fac pentru ca sunt de prost gust...si era normal sa reactionezi asa oricine ar f facut-o.nu iti face griji sunt sigura ca daca ea tine la tine, maine sau chiar peste cateva ore te va scoate de pe igg
Pai, asa sunt fetele, vor sa fie bagate mereu in seama, si in ce consta gluma era si normal sa ii spui ca si-a batut joc de tine, in mod sigur vrea sa te duci la ea si sa-i ceri scuze... nu stiu ce ai face tu, dar eu as incerca sa o fac geloasa, si sa nu o bag in seama pentru cateva zile ca sa vada ca m-am suparat si eu, in felul cum a reactionat in mod sigur ea o sa se simte, si o sa te caute daca intr-adevar te iubeste, daca faci asa cum am scris ... succes
Nu prea cred ca asta e iubirea adevarata,cred ca sunt mii de fete care ar dori sa fii cu tine,nu ramine decit sa le observi, cred ca glumele de genul asta arata ca ea doar se joaca si nu are deloc minte matura, este inca copil
Frate nu te stresa tu cu treburi asa complicate. 1 daca ea tinea la tine nu iti dadea ignore da? 2. Aveai dreptu sa reactionezi asa deoarece te-ai simtit ca o unealta. Frate iti spun eu daca ea face chestii de astea nu te merita cu drag Cristian
PS:
Am patit-o si eu
Uite ce e, glume ca alea nu se fac pentru ca sunt de prost gust...si daca tu esti asa de suparat ce crezi ca ea nu? cred ca peste cateva zile max 2 te va scoate de pe igg.asa am reactionat si eu acum 3 zile anunta-ma daca va impacati
Hmmmm...fata asta poate ti-a zis tie asa ca sa vada daca tu chiar tii la ea sau nu? Sa vada cum reactionezi? Si uite ca tu ai reactionat cum e normalll! Fata aia daca te iubeste pe tine atunci o sa te scoata de la igg.si poate relatia voastra o sa fie si mai frumoasa dupa ce v-ati dat amandoi seama ca va iubiti.:X:* Succes.
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: