| Allyd a întrebat:

Fundapuppy dog eyes.
Eu as vrea sa slabesc. Am 1.65 si am 53 kg.Foarte grasa nu sunt dar sunt mare (lata) in solduri
Ce cura`de slabire imi recomandati`?
Decii ceva "sport" pe care-l pot face acasa si cura de slabire sa nu se observe ca tin foarte muult deoarece maicamea zice ca sunt prea mica pentru asta si zice ca n`am nevoie.
P. s:am 12 ani jumate

3 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Parerea mea este ca tu esti acum in crestere. iar faptul ca esti lata in solduri inseamna ca te dezvolti nu ca te-ai ingrasat. asa suntem noi fetele atunci cand ne dezvoltem ne latzim si in solduri.

| AnaÎşiSchimbăNumele a răspuns:

Daca esti lata in solduri, vei fi (spre deosebire de restul corpului) si dupa ce vei slabi. Daca faci sport, cel mult o sa aiba o forma mai armonioasa. Incearca aerobic. Poti cauta filmulete cu exercitii speciale pentru solduri.
Din ce spui, nu cred ca e nevoie de cine stie ce cura. Abtine-te doar de la chestiile nesanatoase (dulciuri, sucuri acidulate, mancaruri grase, sare in exces etc.), incearca sa le inlocuiesti cu fructe, legume, carne slaba si sa bei cat mai multa apa.
Bafta.

| XxLorexX a răspuns:

Si eu am tinut o dieta. Am slabit 7 kg. Secretul e sa mananci de 6 ori pe zi, din 3 in 3 ore (la 7, 10, 13, etc. ) cate putin si sa faci miscare cel putin 30 de minute pe zi. Bafta! Funda?