| Silviu0101 a întrebat:

Funda! Oricat de superficiala poate parea aceasta intrebare, sunt curios ce parere aveti happy

Considerati ca la facultate conteaza daca ai sau nu telefon de ultima generatie? Evident, nici nu se discuta faptul ca persoana in cauza invata de nota 10. Pur si simplu, este mai bine vazut daca pe langa rezultatele scolare are si telefoane sau chiar haine de "ultima generatie", sau este indiferent pentru profesori si in special colegi?

Adica mai pe scurt, isi are rostul de haine de ultima moda si telefon daca iti permiti sau nu? Fac ele vreo diferenta?

Va rog sa fiti sincer si sa nu fiti rautaciosi in comentarii. Vreau opinii sincere si diplomate. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Stii, lumea la facultate este mult mai educata decat la liceu. Chiar si asa si chiar daca probabil nu-ti vor spune niciodata, altfel se uita la unul imbracat bine fata de unul care are haine vechi, murdare sau care vine imbracat la fel in fiecare zi. Din pacate, asta e adevarul. Telefonul nu conteaza chiar atat de mult, insa hainele da.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca sa intelegi ca viata studenteasca este mult diferita de cea de licean. Poti avea colegi de varsta ta dar si colegi care ti-ar putea fi parinti, care bineinteles pot si/sau vor avea cu totul alte preocupari, comportamente sau considerente atat despre viata cat si despre moda sau etalarea ostentativa a unor accesorii cu totul inutile in procesul de invatare si acumularea de cunostinte de specialitate. Este o lume complet diferita fata de cea imaginata de tine in care uneori este foarte greu sau chiar imposibil sa te integrezi. Iti doresc sa ai succes!

| UnBroken2016 a răspuns:

Poti avea tu facultatea facultatilor, daca ai mentalitatea asta de oaie e pacat de tine.

| Printesa10TM a răspuns:

Doamne! Eu sunt constienta ca traim in secolul 21, era tehnologiei, dar nici chiar asa! Nu conteaza, draga, nu-ti mai fa atatea griji, nu conteaza, va fi bine. O sa vezi.

| ElPocho a răspuns:

Eu am un telefon,, vintage'' si haine obisnuite care sa-mi placa si sa nu fi costat milioane, si colegii nu cred ca te judeca dupa aceste aspecte si mai mult te judeca dupa caracter happy. Deci nu-ti fa griji pentru telefon si haine happy

| Andreandy a răspuns:

Nu conteaza atat de mult hainele sau telefoanele! Daca esti de treaba, deschis, glumet, nu cred ca vei avea probleme.