Pai in primul rand gandeste-te daca acel baiat e pentru tine. Daca spui ca se da pe langa fetele din clasa posibil sa fie un aventurier sa-i spun asa. Dar daca chiar vrei sa te observe, incearca cat de cat safi ca el, adica ce vezi ca ii place lui arata-i ca iti place si tie. Daca ii place ceva anume indiferent de domeniu discuta cu el despre.Va aprecia asta dar gandeste-te in primul rand daca el e pentru tine.Bafta!
Buna.
Daca nu te numeri prin persoanele care se da el inseamna ca ori ii pari prea serioasa. ori cine stie.
Arata-i ca esti distractiva.
Iesiti la o plimbare ori cu clasa ori doar cu el si arata-i ce poti.si mai vorbim apoi
Nu prea ma ajutati... faza e ca suntem amici adica, vorbim, ne mai "jucam" prin clasa. Ne purtam ok, da` el nu ma vede decat ca pe o amica. Acia nici macar ca pe o prietena. Nu am stat cu el si cu altii pe afara sau ceva. Mai am o prietena care il place si stie ca il plac si stie ca eu stiu ca ea il place. Ne amuzam vorbind despre el cateodata da` cu ea se poarta altfel. Pe mine ma "enerveaza" si pe ea o imbratiseaza. Cred ca eu sunt de vina...
Pai ink sa faci ce ii place lui.de ex la mine: ii place sa-si copy temele in clasa ii dau de fiecare data si stau cu el pana le termina ink sa ii atragi atentia... fa ceva nebuneste: arunca-te de pe banci da ar merge
Diorrus întreabă: