| Angyclon a întrebat:

[FUNDA]Pai, e un baiat dragut rau la mine in clasa. Ma indoiesc ca ma place. Suntem amici si deseori se da pe langa fetele din clasa dar nu si pe langa mine. Cum sa ii atrag atentia? Vreau sa fiu cu el da` nu vreau sa creada ca sunt nebuuuuna dupa el...il simpatizez, mi-ar placea sa ies in evidenta in asa fel incat sa ma placa el pe minebig grin... ceva sfaturi?
help please

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pai in primul rand gandeste-te daca acel baiat e pentru tine. Daca spui ca se da pe langa fetele din clasa posibil sa fie un aventurier sa-i spun asa. Dar daca chiar vrei sa te observe, incearca cat de cat safi ca el, adica ce vezi ca ii place lui arata-i ca iti place si tie. Daca ii place ceva anume indiferent de domeniu discuta cu el despre.Va aprecia asta dar gandeste-te in primul rand daca el e pentru tine.Bafta!

3 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Buna.
Daca nu te numeri prin persoanele care se da el inseamna ca ori ii pari prea serioasa. ori cine stie.
Arata-i ca esti distractiva.
Iesiti la o plimbare ori cu clasa ori doar cu el si arata-i ce poti.si mai vorbim apoiwinking

| Angyclon explică:

Nu prea ma ajutati... faza e ca suntem amici adica, vorbim, ne mai "jucam" prin clasa. Ne purtam ok, da` el nu ma vede decat ca pe o amica. Acia nici macar ca pe o prietena. Nu am stat cu el si cu altii pe afara sau ceva. Mai am o prietena care il place si stie ca il plac si stie ca eu stiu ca ea il place. Ne amuzam vorbind despre el cateodata da` cu ea se poarta altfel. Pe mine ma "enerveaza" si pe ea o imbratiseaza. Cred ca eu sunt de vinacrying...

| girl_6419 a răspuns:

Pai ink sa faci ce ii place lui.de ex la mine: ii place sa-si copy temele in clasa ii dau de fiecare data si stau cu el pana le terminabig grin ink sa ii atragi atentia... fa ceva nebuneste: arunca-te de pe bancilaughing da ar mergebig grin