| tedytza10 a întrebat:

FUNDA pentru cel mai bun raspuns! Care este filmul vostru preferat, care v-a trezit sentimente, amintiri, suspans sau empotii? Va rog sa spuneti si genul filmului! Multumesc! kiss

Răspuns Câştigător
| Just Kiddin' a răspuns:

A walk to remember :X:X
Este foarte profund, arata cum iubirea unei fete cinstite poate schimba un baiat. era acolo o replica foarte frumoasa: "OUR LOVE IS LIKE THE WIND. I CAN'T SEE IT, BUT I CAN FEEL IT!". probabil unul dintre cele mai expresive filme de dragoste despre adolescenti. este foarte bine facut din punct de vedere artistic si chiar daca nu arata ca ea moare, fapt sugerat subtil prin singuratatea lui, iti stoarce rauri de lacrimi. de asemenea actorii (Mandy Moore si Shane West) s-au potrivit perfect in rolurile astea. sad

16 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

"Serendipity" e cu siguranta un film de nota 10. Povesteste despre un sir de coincidente care duc bineinteles la un happy-ending. L-am gasit destul de greu, dar se merita sa cauti.Gen:drama

April
| April a răspuns:

Intrebarea ta imi rascoleste amintirile si ma face sa retraiesc puternica emotie cu care am vizionat filmul"Papillon''realizat dupa povestea adevarata a lui Henri Chariere, un francez boem condamnat la deportare in urma unei acuzatii nedrepte.Lupta acestui om pentru a invinge un sistem, imensa lui iubire de libertate, credinta ferma ca dreptatea va invinge pana la urma m-au emotionat peste masura si mi-au inculcat ideea ca oricine crede cu putere in idealurile sale poate fi un invingator. Iar atmosfera speciala creata de intamplarile prin care trece eroul este sustinuta si de muzica inspirata, cand puternica, cand melancolica, compusa de Jerry Goldsmith. Daca vrei poti sa cauti filmul sau numai muzica, aflata pe you tube, ca sa intelegi mai bine spusele mele.Numai bine.

| Malvina24 a răspuns:

Din atat de multe filme existente pe acesta lume nici unul nu se compara cu Ghost(parerea mea). Acest film ma face sa traiesc ''real'' adevarata poveste din el. E un film de dragoste cu putin SF. De fiecare data cand ma intreaba cineva cae e filmul meu preferat nu ezit sa spun:Ghost.Imi mai place si Laguna albastra, Avionul cu serpi, Vasul fantoma, Trenul cu bani, Titanic, etc

| anonimaa a răspuns:

Pai...cam orice film mai romantic ma enerveaza pentru ca atunci cand nu am iubit si ii tot vad pe aia cum se saruta ma apuca toti dracii. big grin
asa ca prefer comediile. sunt geniale si te indispun. te scot din starile naspa de aceea le aleg oricand in locul titanicului.
iti pot recomanda cateva comedii:
-accepted
-10 lucruri nu'mi plac la tine
-fumuri la harward
thinking doar astea ma trec pe moment insa sunt foarte bune si iti vor placea garantat.
bafta.

| anonimaa a răspuns:

Te dispun.*

| myha a răspuns:

Premonition! ~ drama cu Sandra Bullock cand trece de nenumarate ori prin ziua cand sotul ii moare, apoi se trezeste la inmormantarea lui.
Tristlove struck

| diana a răspuns:

Laguna albastra mi-a placut foarte mult:*

| Monica a răspuns:

Titanic. L-am văzut recent şi mi-a provocat emoţii în timpul difuzării. A fost un film atât de emotiv şi plin de ''iubire''.
Am fost plăcut suprinsă de reuşita acestui film.

| Andru1996 a răspuns:

Poi mie imi place mult Terminatorbig grin si ma uit la crimele din midhsomer(nu stiu daca e scris corect)

| cryna a răspuns:

Love story, romantic dar si dureros mereu ma face sa plang

| Creolina a răspuns:

Haunting in Connecticut (horror) si my bloody valentine (horror)

dar mie mai mult mi-a placut Haunting in Connecticut pentru ca mi-am amintit d o prietena care a fost in aceeasi situatie

app mai sunt cateva filme de groaza foarte interesante precum : The Unborn; Trick or Treat; Premonition; Haunting of Winchester :X

Eu le adooor love struck... Funda?batting eyelashes

| ZxPoox a răspuns:

Twitight saga amurg, new moon, eclipsa

laguna albastra

| Denii_9937 a răspuns:

Mie imi place foarte mult "Lantul amintirilor"
este un film indian vechi

mereu plang la el. in special la o scena

| Happy_8354 a răspuns:

Titanic.
Va ramane filmul meu de suflet. Dar am vazut si alte doua filme absolut superbe.
A walk to remember.
P. S. I love you.

| criss_4532 a răspuns:

The last song

| THChristina89TH a răspuns:

Twilight este chiar superb...