Salut!
Eu te-as sfatui sa ramai asa cum esti, sa nu te schimbi pentru nimeni.Nu se merita! Degeaba incerci sa fii ca ele, daca firea ta nu e asa, nu o sa iti iasa! Succes!
Salut! Multumesc pentru fundita!
In legatura cu faza cu schimbatul, vorbesc din experienta.Si eu am incercat sa ma schimb de multe ori.Am reusit sa fiu oarecum ca cei pe care ii admiram, dar nu ma simteam EU, ma simteam apasat...Succes!
Eu te-as sfatui sa fii cine esti si sa nu-ti schimbi comportamentul.Ca sa te integrezi putin in viata sociala, cauta lucruri in comun cu ceilalti colegi, caci aia cred ca-ti pot fi prieteni(cei nepopulari, cum le zici tu...)Nu incerca sa te schimbi! Invata in continuare la scoala, dar poarta mai multe conversatii cu colegii gen:''Astazi vii in parc sa ne intalnim si sa ne jucam?'' sau,, Ti-a placut filmul de ieri?'', ''Te-ai uitat la Romanii au talent?'' Incearca sa gasesti lucruri in comun! Si, un sfat:Nu fii invidioasa pe acele fete! Tu sa-ti vezi de treaba ta!, deoarece sigur ai si tu un talent ascuns cu care sa iesi la suprafata! Sper sa-mi urmezi sfaturile. O zi buna! (Funda?)