| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

Funda pentru. cine ma lamureste : Termin clasa a VIII a si ma gandeam sa dau la Turism si Alimentatie.Se intra cu medie mare(8, 70). Ce materii conteaza la profilul asta? Am inteles ca se fac,, module" dar ce presupun acestea? Si in legatura cu practica asta se face inca din a IX a? Si mai exact la ce faci practica?(eu sunt mai,, comoda" din fiecare si nu prea am chef sa muncesc din a 9 a). Dupa ce termin liceul pot sa ma indrept spre altceva?(as vrea sa dau la Psihologie)nu imi ziceti sa dau la filo ca nu am medie sa intru si nici la mate-info ca nu ma pricep.Multumsc anticipat

Răspuns Câştigător
| chrystyna a răspuns:

Poti da la economic si apoi sa faci ce facultate vrei ca oricum liceul nu conteaza.Stiu un boboc care e la turism.Nu e greu, faci mate(usoara), romana, istorie, geografie, etc plus module specifice.Nu stiu sa iti dau numele exacte ale modulelor, dar se refera la felul in care aranjezi o masa, servesti meniul, in general te invata cum sa te porti cu, clinetii din domeniul alimentatiei si turismului(pensiuni, hotel). Faci practica si in clasa a9-a.Baiatul respectiv are in fiecare marti practica. Uneori fac mancare acolo, ii pune sa aranjeze o sala de mese, sa mimeze primirea unui client, etc.
Sper ca ai inteles cat de cat despre ce e vorba.Sa stii ca e un profil usor, atata ca faci practica mai multa, dar nici aia nu e asa grea.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti da la pshiologie dar iti trebuie o medie mare si in plus faci multa romana acolo si biologie, dar daca iti place romana poti sa dai acolo ca materi conteaza biologia, romana, geografia si istoria