| LastKiss a întrebat:

Funda! Salut a-s vrea si eu sfaturi cum sa adorm mai repede. Eu de obicei cand ma pun sa dorm adorm cam greu!

Răspuns Câştigător
| YiaSwimsInTheWater a răspuns:

Pai aeriseste camera inainte, fa un dus, asculta niste muzica linistitoare, citeste sau stai pur si simplu in pat cu ochii inchisi si te gandesti la ce ai facut in aceea zi, la ce vei face in viitor. Cel putin astea la mine functioneaza.

10 răspunsuri:
| Maria002 a răspuns:

Buna! 1.Eu inainte sa ma pun in patutz beau laptic si cate o data fac baie 2.Ma gandesc la ceva dragut adica un loc sau ce prieteni o sa intalnesc la scoala
3.Scriu in jurnal apoi ma gandesc la ce am sc
si cam atat
Sper ca am fost de ajutor!

| RoRoxana a răspuns:

Buna:*!
Uite 5 TIPSURI PENTRU VISE DULCI:
-Du-te la toaleta inainte de culcare; faptul ca ai vezica plina ar putea sa-ti deranjeze visele.
-Renunta la filme horror inainte de culcare.Iti stimuleaza prea mult imaginatia-si nu pozitiv...
-Cel mai bine se doarme pe intuneric! Asadar, stinge toate becurile si alte surse de lumina.
-Inainte de a te culca, ai grija sa nu mananci prea mult.Nu visezi armonios cu stomacul plin.
-Cand ai multe griji pe cap:distrage-ti atenta, inainte de a dormi, cu o carte simpatica sau o caseta cu muzica de relaxare; poti incerca si o cana de lapte cald.Vei dormi mult mai linistita!

Sper ca te-am ajutat:*
Vise placutebatting eyelashes

| sceptic a răspuns:

Cu acelasi lucru ma confund si eu.
Am luat niste pastile intr-un timp dar fara folos.
De curand am fost obosita si am reusit sa adorm mult mai repede.
Incearca sa fii activ/a toata ziua iar atunci cand te pui in pat sa fii obosit/a, o sa mearga!

| PumpkinPie a răspuns:

Salut!
Ai încercat să citeşti ceva sau să bei un ceai călduţ înainte să te pui în pat? Mai ajută şi o baie caldă, un pahar de lapte sau o ciocolată caldă.
Numai bine!
Pumpkin Pie

| stefanik04 a răspuns:

Eu o sa-ti spun ce fac eu pentru a adormi:
Ma gandesc la ceva ce imi place, ce mi dor, orice dragut sau linistitor, si asta ma face sa adorm rapid.
Bine asta era in vacanta acum fiind in a8a si fiind super ocupata adorm cum ma pun in pat
sper ca te-am ajutat
Aaaaaa Bea un pahar cu lapte cald si miere, pe mine ma ajuta
Funda?

| AnnaRawrrr a răspuns:

Fa'ti o baie fierbinte ineinte, bea un ceai cald. si uitate la un film.(nu de groaza sau actiune)

| ZeR0_4666 a răspuns:

Gandeste-te la ceva pana adormi. La urma asa mi se intampla si miewinking

| axeman19 a răspuns:

Pana face tot ce spuneti voi trece seara laughing si eu am problema asta (+beau lapte cald in fiecare noapte) uite cum sa faci:ia pijamale si lenjerie de corp confortabile si in care sa nu transpiri apoi fate cat mai comoda inchide ochi si asa o sa adormi daca nu te speli mergi la baie mananci tot tot si citesti cam cu jum de ora de la ora ta de culcare o carte plictisitoare isi face efectul imd(daca nici asa nu merge vn eu intr-o seara la tine vez ce dormi de bine ) succes

| Marcella a răspuns:

Iti plac lactatele?
Daca da, bea inainte de culcare un pahar de lapte dulce cald/fiert.
winking

| pahodu a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te scoli mai de dimineata si sa te culci mai tirziu daca faci asta timp de 3-4 zile la un moment dat o sa te scoli fara a te trezi nimeni.=) sper ca te-am ajutat. poate primesc si funda?)