Se numeste pubertate .
E un proces natural, nu ai de ce sa iti faci griji. O sa treaca de la sine!
Pai... fugi la un dermatolog
ai putea incerca infuzii cu ceai de musetel...sau de la farmacie zineryt(este foarte bun, doar ca trebuie folosit mereu. iar daca intrerupi evident iar iti va iesii acnee)sa-ti mai spun una si buna
Cand am fost la tara cu cel mai bun prieten[care era plin de acnee] chiar povesteam despre chestia asta iar bunica zicea ca urina face bine la ten si pentru cosuri, hmm.am avut si eu ceva probleme dar acum nu mai am cine stie ce si doar ma spal de multe ori pe fata cu apa calda, dar amicu` meu a facut ceea ce i-a zis bunica la inceput i s-a parut scarbos dar dupa o saptamana si ceva aproape ii disparuse.chiar am ramas uimit.si acum inca mai face si are un ten de nota 10 :X
Acum fiecare cu ce il doare
In primul rand vocea ti s-a schimbat pentru ca ai intrat la pubertate, este cat se poate de normal. Din pacate, majoritatea adolescentiilor se confrunta la pubertate si cu acneea. O solutie ar fi tratamentul anti-acneic care se face in saloanele de cosmetica, ori crema cu antibiotic, insa trebuie sa mergi la un medic dermatolog sa ti-o prescrie. Si nu uita de igiena! Gelul de curatare, precum Clean&Clear, este foarte util.
Eu cel putin in timpul cand aveam cosuri nu m0am dat cu nimic... au trecut fara sa le fac nimic... dar daca ai o tunsoare mai EMO cum aveam eu te sfatuiesc sa il tai cel putin pana trece acneea, incearca si sa bei mai putine sucuri acidulate
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: