| afrodita3333 a întrebat:

FUNDA Salut.am 15 ani si de ceva vreme am inceput sa am o sensibilitate la dinti, cateodata la cei de sul, alteori la cei de jos.Imi este foarte frica sa nu se intample ceva(sa cada)desi stiu ca nu cad dintii asa usor. ce as putea sa fac sa nu mai simt acea sensibilitate ca un curent. ajutati-ma dar fera raspunsuri de genul,, du-te la dentist"pentru ca la un momendat o sa ma duc.

Ps. spalatul pe dinti ajuta la asta.(oricum ma spal )dar as vrea sa stiu.

3 răspunsuri:
| gHelena a răspuns:

Hey! Este o problema foarte delicata cea despre care ne vorbesti. Desi ti se pare enervant raspunsul "mergi la dentist", cam asta ar fi singura solutie. In general, aceasta sensibilitate apare atunci cand ai o carie sau ai o carenta mare de calciu. Ce poti face pana sa mergi la dentist este sa eviti alimentele prea calde sau prea reci si sa eviti fructele cu aciditate crescuta (lamaie, grapefruit). Ai grija de tine.

| BlackRockShooter a răspuns:

Stai linistita, si mie mi so intamplat, continua cu spalatul pe dintzi si totul va fi bine, si nu manca chesti tarii, si vezi la ce esti sensibila:dulce, rece, cald..., si atunci ia-o mai incet cu asta.

| Florinache_1847 a răspuns:

Floloseste sensodine. Garantez si eu am avut aceeiasi problema.