anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda! Salut, am o intrebare pentru baietii deschisi la minte cu multi prieteni si cu multe "admiratoare" in spate. ( nu este obligatoriu, daca, crezi ca poti raspunde, chiar te rog happy ) Cum ar trebui sa fie, arate fata pe care o placeti? ( nu, nu plac pe nimeni asa, nu n-am sa ma schimb, este o intrebare pentru cultura mea generala happy, mereu m-am intrebat cum gandesc acest gen de oameni big grin )

2 răspunsuri:
| valentino52 a răspuns:

Fata cu care sa stai, iubita ta, trebuie sa faca parte din aceeasi categorie sociala(nu neaparat financiara). Sa fie la fel de populara in randul fetelor si admirata de restul lumii, sa te poti considera un cuplu model. Din proprie experienta iti spun ca in unele etape ale adolescentei, un astfel de baiat tinde sa fie atras si de o fata dintr-o clasa "sociala" inferioara, e o chestie psihologica probabil, il face sa se simta important si faptul ca o alege pe ea, o fata oarecare cand poate avea aproape pe oricine, e ca intr-un basm cand printul alege fata cizmarului. Ulterior cand te mai maturizezi incepi sa cauti alte calitati intr-o femeie.

| Less_Ray_1990 a răspuns:

De fapt ai pus o intrebare foartee grea deoarece eu atrag fete prind a fi romantic iar prietenul meu prin personalitatea sa deci depinde de fiecare pesoana si fata pe care o plac mie personal imi place cu par lung frumoase dar desteapta