1) da, dar daca el te-a invitat la intalnire inseamna ca si el te place, daca l-ai invitat si tu => ca si-a dat seama deci nu cred ca ar trebui sa-i spui ca-l placi uneori faptele fac cat o mie de cuvinte, daca v-ati intalnit de doua ori pana acum inseamna ca va placeti nu ar mai trebui sa-i spui
2) daca el te-a invitat in oras, eu asa inteleg ca te place, altfel nu vad de ce te-ar fi invitat
varsta nu are importanta
prietenul lui nu cred ca i-a spus ceva rau de tine, daca este un prieten adevarat oricat de gelos ar fi nu ar fi facut asa ceva
eventual ii poti propune o a3a intalnire, sa aduci in discutie prietenul acesta comun si sa vezi ce spune de el
3) incearca sa vorbesti cat mai des cu el, bine da nu-l stresa, si vezi daca are el de gand sa te invite undeva , daca nu e ok sa-l inviti si tu dar tu cand e ocupat, mai bine cand are ceva timp liber ca sa fi sigura ca accepta, daca nu accepta nu-l mai invita, asteapta invitatia din partea lui
L`as intreba cand este liber, sa va intalniti.mai bine va mai intalniti de cateva ori, si dupa ii zici
Daca as fi in locul tau eu l-as mai invita undeva, la o intalnire, acolo i-as spune ca-l plac! nu are rost sa tot astepti pentru ca el va crede ca nu-l placi si veti ramane doar prieteni! spune-i ce simti pentru el! lasa sa vorbeasca inima in locul tau! bafta!
Ai putea spune ca il placi doar daca el este prea timid. Poti sa ii dai de intales ca il placi. Asa vezi si ce fel reactioneaza.
patrizia696 întreabă: