Se apropie si ziua mamei mele, eu ii iau mamei mele un ghivecel cu flori si o felicitare facuta de mine cu un fluture din material textil si sclipici.nu stiu ce altceva mai poti sa-i iei:daca ai bani ia-i un lantic(in caz ca ii place), o bratara, anul trecut i-am luat mamai un fheon de la braun. Te sfatuiesc sa nu ii iei un bibelou sau ceva de genul pentru ca asta este un cadou cam "invechit"-adica toata lumea o sa vina cu unul, bine daca gasesti unul mai frumos si/sau daca stii ca mamei tale ii plac poti sa ii iei; poate o trusa cu gel de dus, deodorant de la nivea? sau un parfum? I-am mai luat odata o lumanare parfumata intr-un suport ca o vaza inalta si cu flori prinse in ceara, deci si o lumanare parfumata(dar sa fie mai decorativa si mai expresiva) ar merge cu o felicitare si un buchet de flori. Sper ca ti-am fost de ajutor si la multi ani si multa sanatate mamei tale:X
Pai eu de ziua mamei i-am luat un coos mare mare de trandafiri u un biletel in el[scris de mine]...si scrii acolo ce simti u pentru mamica ta!
mamei mele i`au dat lacrimile cand am citit asta
mai poti inventa o poezie. ii poti cumpara un parfum de firma dar caruia sa ii placa mirosul[]
mai poti compune o mica poezie
ce doresti tu!
aaa si mi-am mai amintit. impreuna cu ceilalti membrii din familia ta.sau de una singura[daca poti]
sper ca ti-am fost de folos!:*:*
fundita? te roog
Pai ai putea sa ii faci o mica prajitura /tort/tarte etc. (http://www.bucataras.ro/retete/3453/cupcakes-cu-ciocolata.html http://www.bucataras.ro/retete/7655/prajitura-tavalita.html) sau sa ii imprimezi pe un tricou/perna o poza cu ea (daca ai astfel de magazine in oras/sat) mai poti sa faci un mini-tablou cu o poza pe care sa o inramezi ori poti sa ii faci o petrecere surpriza impodobind casa/apartamentul cu baloane, petale de trandafir iar cand intraa sa strigi la multi ani
succes!
Eu zic sa iei multe poze cu tine si cu ea, si faci un colaj maaaare, pui intr. o rama, pe care o pui intr. o cutie de cadouri de marimea ei, cutia asta o pui intr-o cutie mai mare, ca un fel de matioshka.
>
In ziua de azi amelor le plac mult parfumurile...eu zis sa ii iei un parfum. o ciocolata.si un buchet de trandafiri
Pai eu zic sa-i iei un ursulet cu numele ei;
un buchet cu flori;
o felicitare;
si o imbratisare dulce :-P
mjlove întreabă: