anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

[FUNDA]Salut TPU! Am auzit de la niste prieteni ca Jack(baiatu a ala din filmu Titanic)inca e in viata dar e congelat intr-un ghetra din Atlantic. E adevarat?

Răspuns Câştigător
| onutzaskumpik a răspuns:

Pai se poate pentru ca am citit si eu intr-o carte ca dupa vreo 20 de ani dupa incident a fost gasit un bebelus pe un ghetar si cica acel bebelus era de pe Titanic si culmea inca era in viata. Si el era inca bebel numai ca din cauza frigului procesul de crestere a intarziat si varsta lui biologica ar fi fost la momentul gasirii vreo aproximativ 30-35 de ani. Ceea ce e foarte scary! Mai cauta si tu pe internet daca vrei mai mult. Dar eu asta am citit intr-o carte cu misterele de pe Titanic si altele si era foarte interesanta. Daca vrei pot sa iti zic titlul dupa ce o gasesc!

3 răspunsuri:
| mat31new a răspuns:

Nu mai :)) acel baiat traieste si numele lui este Leonardo DiCaprio
http://www.imdb.com/name/nm0000138/

| FataFaraSentimente a răspuns:

In viata si congelat intr-un ghetar, ti se pare real? ca si cum ai intreba daca Mozart e in viata, fiind ingropat. Poate ai vrut sa intrebi daca e adevarat ca trupul lui e congelat intr-un ghetar, eu de ex. nu cred si nu-mi imaginez asa ceva sa fie real

| indiaqueen a răspuns:

Poate ca este congelat ila care a fost de-adevaratelea in titanic nu a jucat ca actor!