Si eu pot sa zic ca ma aflu in aceeasi situatie, fiind una foarte grea.La inceput parintii s-au aliat si s-au dus la directorul scolii pentru a lua in vedere profesorul(la mine este de romana), asta neavand nici o urmare..am inceput sa fac pregatire si ma descurcam mai bine.,incearca sa vorbiti atat voi cat si parintii cu profesoara, sau lucrati in plus fata de ce va da, pentru ca ea sa realizeze ca face o treaba "buna" si copiii ei o "apreciaza". poate asa va merge, atat am avut de zis, sper sa fie mai bine. funda?
Multumesc. Tin sa zic ca lucrez mult in plus, si ca vorbitul cu profesoara nu functioneaza. Multi parinti au incercat asta de multe ori fara rezultate.
Nu stiu...incearca sa faci singura multe exercitii la mate si la romana compuneri si acorda mai mult din timpul tau pentru suplimentar
Si eu am fost la fel in clasa a 8 a si lucram mult in plus si acum am ajuns sa iau note mari si in plus sunt la un liceu foarte bun la care nu intri chiar asa usor.Succes la examene! Sper sa pui in aplicare sfaturile mele!