Sfatul meu lasa totul de la sine asteapta...momentul si spune-i in fata ca o placi dar sa nu-i spui ca vrei sa fii cu ea ca sunt sanse sa strici totul. Ai grija cand ii spui sa-i vezi privirea si so analizezi sfatu' meu.
Si eu sunt de aceia-si parere spune-i in fata ca o placi! dar ai griza ea tine la tine ca la un prieten (cred eu) si s-ar putea sa nu dea prietenia pe o relatie fii sigur si de sentimentele ei inainte sai dezvaluesti ce simtii
In primul rand nu te mai duce la prietena ei sa-i spui totttt.In al doilea rand... daca sunteti prieteni fff buni dc nu ai curajul sa vorbesti cu ea? Du-te la ea si vorbiti arata-i ca tii la ea. Poate ca s-a saturat ca tu sa te duci la prietena ei si sa-i spui ce simti.Tot ce pot sa-ti zic...du-te la ea si spune-i ce ai in cap si in suflet.Doar asa te va crede.Nu cand te confesezi cu altii. Bafta
Deci eu una iti zic nu te mai duce la prietena ei si zii in fata ca o placi
DAca sunteti chiar asa de aproppiati ea trebuie sa tina la tine.
Fa tu primul pac si nu o sa-l regreti.
Doar du-te la ea (unde va intalniti scoala, afara...) si spune-i ca vrei sa-i spui ceva(daca vr sa o surprinzi poti sa o saruti daca te uiti adanc in ochii ei ) si ii spui ca`i cam placi si ca ai vrea sa fiti mai mult ca niste prieteni
Andrei67y5 întreabă: