@Mihaiwest, ești un adolescent cu potențial, de ce musai liceu de poliție? Poți urma un liceu cu orice profil și să urmezi studiile superioare pe profil poliție... Acum să mă ierți dacă îndrăznesc să te întreb? De ce tocmai poliție? Eu mi-am dat demisia din poliție anul trecut pentru că eram sătulă de hazul lor și un tânăr instruit precum ești tu vrea la poliție musai...
O seară cu zâmbet să ai!
Servus @Mihaiwest! Pe acest site ai să citești tot ceea ce te interesează, dar scuza-mă, ai dobândit cetățenia română?
Mari succese și o zi cu zâmbet să ai!
Asta e, cetatenia, dar din cite stiu ti-o face statul daca continui la un liceu teoretic (ro) sa mi-o fac de aici din tara, nu reusesc deoarece necesitao groaza de timp +documente care trebuie sa corespunda mot a mot! si da, m-am mai informat si vad ca sint doar Licee Militare. La astea se admite cu virsta pina la 16 ani, deoarece in Ro se termina gimnaziul (8 clase) si aia au intre 15-16 ani... si asta e!
Politie... deoarece pentru caracterul meu alta meserie nu este compatibila, de aceea am vrut sa incep mai devreme, dar na', m-am mai gindit si eu si "O sa am timp ani buni, incit am sa ma satur de >Politie" asa ca merg la un liceu profil uman sa ma mai distrez un pic
Si partea cu Romania era... pentru ca cautam ceva mai bun ca aici. Bafta! merci imperia!