| MarinushC a întrebat:

[Funda]Salutare. Sunt baiat si am 16 ani, daca ma iau cu lama pe fata ( sa imi iau mustata si sub perciuni ) imi poate creste parul sub piele? Am mai mult puf, fire negre dar fine si e cam mare si nu imi place...
Dar daca ma iau cu crema pentru epilat?

Multam

Răspuns Câştigător
| Dia007 a răspuns:

Rar se intampla ca de la ras sa iti creasca par sub piele. Pentru ca barbatii au organismul care il au, se intampla foarte rar, iar daca se intampla, nu are legatura daca te razi sau dai cu crema depilatoare, are legatura doar cu organismul. In cazul in care iti vor creste fire de par pe sub piele sa vorbesti cu unul din parinti sa mearga cu tine la un medic dermatolog. Nu iti face nimic decat sa-ti prescrie o crema sau niste pastilute care sa te ajute sa treci peste astfel de lucruri. Sa nu incerci sa scoti tu firele de par de sub piele pentru ca te vei infecta, iar daca amani sa mergi la medic e posibil sa se infecteze zonele in care cresc firele de par. Deci, continua sa te razi sau sa dai cu crema depilatoare (oricare iti vine mai la indemana, eu spun rasul) si daca iti cresc firele pe sub piele sa mergi la un medic happy la medic nu direaza mai mult de 5-10 minute o sedinta. Nu te intreaba decat cateva lucruri si apoi poti pleca acasa cu o reteta ce o iei de la farmacie (am avut probleme de genul asta eu, dar cu picioarele. Nu am cum sa-ti spun ce am luat eu pentru ca fiecare organism reactioneaza in felul lui, asa ca tu o sa primesti exact ce ei nevoie, daca o sa ai nevoie).
Sper totusi sa nu fie cazul happy

1 răspuns:
| superdorex a răspuns:

Deci asculta sfatul unui barbat...asa cum l-am invatat pe fiul meu asa te ajut si pe tine! Deci nu da cu lama pe fata da? Pentru inceput cumpara-ti un aparat electric de barbierit, fiul meu a folosit vreo 3 ani un Braun, deci te va ajuta sa nu iti creasca inca par sau sa se indeseasca si iti vei pastra tenul fin pe care il ai la aceasta varsta! Acele tulee cum se numesc, se iau foarte bine cu acel aparat! Odata ce dai cu lama pe fata ti se deschid porii, apoi vei avea probleme cu cosurile si acneele! Multa bafta!