| beckham1 a întrebat:

FUNDA! Sambata am fost la un teren de fotbal care nu deschide decat cu permisiunea paznicului. El nu era acolo asa ca inainte sa intru am vazut cativa pe teren care sarise gardul. Am hotarat cu un prieten sa ne mai plimbam poate vine paznicul cand am ajuns din noi am vazut un baiat care facuse o gaura in gardul terenului. Apoi eu cu prietenul ala al meu am impins putin de gard ca sa intram si noi. Inainte sa plecam il vazuse cineva pe paznic la geam pentru ca locuieste aproape de teren. Am fugit si astazi sa aflu ca paznicul a facut reclamatie la politie si ca s-ar putea sa vina politia la noi la usa sa ne de-a amenda 350 RON si media scazuta la purtare pana la 4 pentru ca soarecii aia au spus ca noi l-am rupt. Eu unul nu pot sa cred asemenea tampenii, sincer. Vroiam sa vad si parerea voastra in legatura cu acest caz foarte "important".

P.S: Tata cand l-a reclamat pe unu ca dadea manele prea tare in fata blocului si l-a mai si lovit cu o palma, i-a dat doar o avertizare laughing) straight face
Sau ne-a prins politia ca aveam rovineta expirata de o zi si ne-a dat amenda 250 RON, 250 RON pentru un caz destul de avansat nu pentru o gaura de jumate de metru in gard straight face

1 răspuns:
| naitreaba a răspuns:

Sa nu recunosti nimic in legatura cu gradul, dar sa recunosti ca ai jucat intrat foarte putin pe teren sa vezi cine e.