Draga mea nu ai cum sa ne plictisesti deoarece acesta este un site unde tu pun intrebari si alti iti raspund. asa cum fac si eu acum...
tu nu te intelegi bine cu baietii deoarece tatal e cel care iti spune despere baieti de obicei simama e cea care iti da un sfat in legatura cu un prieten. Relatia in legatura cu tatal tau te va afecta prin a nu komunica asa de bine cu baietii. mama este de obicei persoan acare iti spune orice desi multe dinte fete nu prea comunica cu parintii. dintree relatia cu un tata si relatia cu o mama fiecare copil este mai deschis mamei. tatalti-am zis te va afecta in legatura cu baietii iti va fi rusine sa comunici cu ei. tie fiind frica sa nu fie ca relatia dintre tine si tatal tau. Daca mai ai intrebari te rog frumos trimite-mi mesaje; si sm si eu o rogaminte te rog frumos da-mi si mie o funda dac vrei
Pai intotdeauna fetele au fost apropiate de mamele lor fetele care nu prea au o relatie buna cu tatal lor isi aleg partenerii exact opusul tatalui dar fetele care au o relatie buna isi aleg partenerii asemanatori tatalui ma rog la mine nu a functionat asa imi aleg baiatul care imi place si gata deci nu te influenteaza cu nimic