| xxxxxxxx a întrebat:

Funda, site-uri cu tricouri cu trupe( in special alternosfera big grin ) pe bestial.ro nu sunt cu alternosfera happy

Răspuns Câştigător
| dudu13 a răspuns:

Www.maniacmusic.ro Cu toate ca nu stiu daca gasesti, Alternosfera nu e o formatie cu, care sa faci un tricou si sa il pui in comert:)) Sunt formatii mai bine:D

| redhead13 a răspuns (pentru dudu13):

Tu i-ai ascultat vreodata live? ti-ai schimba parerea

| dudu13 a răspuns (pentru redhead13):

Nu i-am ascultat live si sincer nici nu vreau. Nu sunt pe gustul meu, dar aca nu imi plac mie asta nu inseamna ca nu sunt buni pentru altii. Pace!

| Echelon24 a răspuns (pentru dudu13):

Daca nu sunt pe gustul tau nu inseamna ca nu sunt buni, dar ai putea sa le dai o sansa sunt absolut geniali happy

7 răspunsuri:
| xxxxxxxx explică:

Stiu ca nu-i o formatie prea cunoscuta sad

| MarcŞiAtât a răspuns:

Buna..am vazut ca ai pus intrebare de ceva timp dar nu conteaza. Ai gasit pana la urma? daca da, unde?

| HaineDeVis a răspuns:

Buna, incearca poate gasesti ceva pe gustul tau aici, www.hainedevis.ro magazin online de haine originale pentru femei si barbati, cu preturi fara concurenta, marci de top: pierre cardin, tapout, everlast, lee cooper, kangol, kappa, puma, adidas.etc." Succes!

| Marian_Serban_1992 a răspuns:

Salutare am aceeasi problema si eu ca si voi cu tricoul cu alternosfera am cautat pe net dar supriza am gasit doar pe situl official la 20 de euro plus costul transportului mai coata cel putin 5 euro sau chiar mai mult cam ciudat tricouri cu bucovina am gasit dar cu alternosfera sau cu luna amara nu din pacate dau funda