| YukyTsukiyomi a întrebat:

FUNDA! So am asa o impresie ca voi ramane corigenta la mate, desi sper sa nu! Mai am nevoie de un 6 si sper sa fac rost de el pana miercuri. Oricum, in caz de ..cum e cu corigenta? Adica din cate am inteles trebuie sa te duci in august sa dai un test oral si unul scris.As vrea sa stiu mai multe detalii despre acestea si ce se da de obicei la teste? In caz ca nu le iei, exista vreo sansa sa te treaca?

3 răspunsuri:
| lalalalala6323 a răspuns:

Trebuie sa te duci la inceputul lui septembrie parca pe 2, testul scris e ca unul obisnuit, iar cel oral iti da sa alegi niste biletele si te lasa 5-10 minute sa le rezolvi pe o foaie, iar apoi te intreaba rezultatul. Daca nu il iei depinde cum e profesorul daca vrea sa te treaca sa nu, oricum succes!

| Darkela a răspuns:

Of, matematica cui o inventat-o. Deci am avut si eu cateva probleme la matematica dar am facut pregatire si le-am umplut putin. Nu e grea, dar e logica. Acum, sa revenim la tine : Invata pentru saptamana viitoare teoriile, definitiile si incearca sa rezolvi niste exerciti. Te vor ajuta. Poti face un portofoliu cu tot ce ati facut pana acum ( anul asta ) iar astfel profesoara/ profesorul va vedea ca iti dai interesul si te va trece. Promite-i ca anul viitor vei fi foarte atenta si te vei ridica mai mult la materia sa. Acum, sa privim si partea rea ( care are si o parte buna ). Daca ramai corigenta, vara asta va trebui sa faci pregatire si sa pui burta pe carte foarte bine. Vei recapitula tot ce ai facut anul asta iar in septembrie se da testul ( am auzit ca nu e mereu si oral, mai mult scris ) iar daca vei lua o nota de trecere treci in clasa urmatoare iar daca nu repeti clasa.

Eu am avut un coleg care a ramas corigent la franceza. Toata vara a facut pregatire si cand a mers sa dea corigenta a luat nota 7 si a scapat!
Partea buna ar fi ca recapitulezi tot si ramai cu ceva..Bafta multa si sa imi spui ce se intampla!

P.S - matematica nu e chiar asa rea.

| Kristinikaaa a răspuns:

Sa stii ca daca la corigenta iei 10, iti ramane media 10. Deci exista si parti bune ale acestui mic "accident".