| denysa a întrebat:

FUNDA`! sper sa nu va plikty cu povestea mea da ii ciudatabig grin sunt clasa 10 am 16 ani si sunt la profil de frizer stilist si anul trecut am cunoscut un baiat tot la acelasi profil era clasa 12 acum e a13 ultimul an[are 19 ani 20 peste 3 luni] si anul trecut cand ne-am cunoscut el avea prietena dar ne-am imprietenit el a inceput mai mult sa ma intrebe daca simt ceva pentru el sa ne intlegem din ce in ce mai bine pana cand intr-o zi s s`a intamplat ce s`a intamplat si doar m`a sarutat[doar sarut] apoi ne-am certat nu mai tin minte dinc e cauza si toata vara am fost certati pana abia cand a inceput urmatorul an prin luna noiembrie. si iar am inceput sa vb`im sa ne aducem aminte de clipele frumoase de mai demult[ce bine ne intelegeam] si acum 4 zile am stat dupa scoala vreo 2 ore si am povestit si am ajuns sa ne sarutam din nou[da mai noh acumbig grin asa pasional] si de cand ne-am sarutat este mai indiferent cu mine atunci cand vorbim pe mess sau prin mesaje ca pana acum tot timpu deskidea un subiect de vorba ceva eva dar acum e putin mai secbig grin el mi-a zis ca is draga ca is simpatica ca ma place ca simte ceva pentru mine dar eu nu stiu ce sa cred... nu stiu cu adevarat ce simt pentru el odata sunt il a9lea cer odata ma enerveaza... cateodata cand ne vedem am o durere puternica in partea stanga [nu zic ca`i inimalaughing)] dar ma doare foarte tare si simt un fior. oare din ce cauza? chiar sunt indragostita de el?

Răspuns Câştigător
| unuPentruToate a răspuns:

Povestea asata'i tare, poate s-a despartit de cealalta iubita si vrea acum sa se combine cu tine, sau in cel mai rau caz sa fie si cu tine si cu cealalta, sau sa-si bata jocsadsadpacat. dar daca tine la tine si ti-a dovedit atunci merita:X:Xpwp asta'i alegerea tha uh sti ce simti pentru elwavewave

1 răspuns:
| BuggsBunny a răspuns:

Cum sse zice..."Indragostita lulea"laughingrolling on the floor
Si.idee ae ca nu mai stie ce sa vb cu tine.si mie mi se intampla la fel.Mai deschide si tu ceva subiecte interesante...vezi poate ii place sa vb despre.sex.(asta imi place mielaughing)
deci incearca sa mai deschizi si tu subeicte mai interesantebig grin