| DiukOAlta a întrebat:

Funda! Statusuri de toate felurile!

Răspuns Câştigător
| coco97 a răspuns:

2.Alfabetul inepe cu A numaratoarea cu UNU supararea cu o LACRIMA dragostea cu tine
3.cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru. ma-i lasat sa plec
4.cand te-am cunoscut mi-a fost teama sa te plac.cand te-am placut mi-a fost teama sa te iubesc.cand te-am iubit mi-a fost teama sa nu te pierd.iar acum cand te-am pierdut, mi-e teama ca nu te voi mai avea niciodata.

5.Cu toate faptele. ea va fi cea care n`o sa-ti intoarca spatele.
6." D-zeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o sg. inima? Pt. ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti "
7.Eu ma gandesc ca te gandesti ca ma gandesc la tine.gandestete ca ma gandesc ca te gandesti si u la mine.
8.Eu Te Las Sa Faci Ce Vrei.Si Tot De Mne Te Iei.Nu Sti Ce ai Langa Tine.Gasesti Rar Fata Ca Mine. Vrei Cearta Intr'una N'ai Pe Cne Iti Varsa Ura.Zi Mersi Ca Te Suport.Cum Esti VagaBont
9.H-Ha-Hai.Hai s-Hai sa.-Hai sa n-.Hai sa ne-.Hai sa ne f-Hai sa ne facem timp sa vb - (te gandeai la prostii uh?)scuze de mass
10.Inima mea bate! Nu mi-am scris la Mate Si nici la Romana De o saptamana Si la Geografie Numai mama stie! La Religie-s prostu’ Nu stiu Tatal Nostru Chiar si la Engleza Vorbesc in Chineza!
11.M'ai uitate odata la mine. Chiar crezi ca 2 vorbe ma pot aduce langa tine? Am de unde alege.Tu nu esti unicatwinking. Pot gasi baietii ca tine la fiecare metru patrat
12.Nu te speria! Sunt la spital! m Mi-au gasit ceva la inimaFii fara grija, operatzia nu a reusit.Nu te-au putut scoate din inima mea caci acolo vei ramane mereu!
13.o minteai.Ii spunea-i vorbe dulci.Ea te ierta.Dar paharul se umplea.
14. Poate nu sunt la fel de frumoasa ca EA,poate nu stiu sa fac ce face EA, dar ce fac EU stii doar TU, ce face EA stie tot orashu'
15.Prin cate am trecut in viata (pana acum) nimic nu mi-a stat in fata. Dar frumosetea lui mare.Parca m-a calcat in picioare.
16.Suficient de matura ca sa stiu ce vrei. Si suficient de copila ca sa ma prefac ca nu`mi dau seama.
17.sa te uiti la poze si sa ti-amintesti de cum erai
18. Traiesc Din Fantezii, Visez La Nebunii E O Poveste` Pe Care O Stiï
19. mi-as dori sa mai fiu fetita mica • Pentru ca juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante!"

Ma amuza baietii care se vaita ca au suferit din dragoste si ca nenorocita dracu a indraznit sa ii faca.ti'a ranit orgoliul ma nu sentimentele.
21. "Sa iti amintesti fraiere, cine am fost eu, cine am fost noi, sh cine nu ai fost tu niciodata!"
22. O vezi cum pleacă, cu ochii goi. Eşti prea mândru sa o opreşti. Crezând ca vine inapoi.
23. #-Zi de zi. pas cu pas. te gandesti, ca si el te iubeste, si tu il iubesti.
24. "Cand`va alergam unul dupa celalalt, acum fugim unu de altu. Iubirea noastra inca exista, Dar orgoliu tau e mai presus de toate!"
25. #S`a schimbat timpu`.S`a schimbat si baiatu`.se vede ca nu`ti convine ca se intoarce roata.dar sa stii ca de acum inkolo.asa va fi.Eu imi voi bate joc si tu vei suferi!
26. Toate veneau, treceau, dar nimc nu ramanea. Nici macar baiatu` care puteam sa jur ca ma iubea
27. #Te minti si acum, ca desi iti este dor, ai pus orgoliu in fata sentimentelor!
28"Ai fost pe rând posesiv, gelos, orgolios, Indiferent şi, logic, într-un final, un prost.Şi-un clasic adevărat, ti-ai dat seama ce-ai avut exact când s-a terminat!"
29Cand ma privesti ce regreti mai mult? Sansele pe care le-ai avut? Sau lucrurile pe care le-ai pierdut.

30Si sa stii ca poate toatee te vor.Dar nu te vor iubi ca ea
31. Nu te'am uitat.doar am invatat sa traiesc fara tine
32.ma uit in ochii tai si imi amintesc cat de mult ne iubeam, si acum nu ne mai suportam pentru ca orgloliul tau este mai presus de sentimente.  love struck
33. Fiecare om are un suflet, fiecare om merita un zambet, fiecare om are o sansa, fiecare om greseste macar o data.

34. E greu sa iubesti si va fi intodeauna,dar adu.ti aminte ca cineva te iubeste si aceea sunt eu.
Imi adresa zambetul lui strengar, oprindu-mi respiratia si inima. Nu-mi puteam imagina ca un inger ar putea fi mai frumos. Nu era nimic la el care sa poata fi imbunatatit.

Grea e viata unui peste /cand se zbate pe uscat/dar mai grea a unei fete /cand iubeste un baiat!
E greu sa iubesti si va fi intodeauna, dar adu.ti aminte ca cineva te iubeste si aceea sunt eu.
Atunci cand esti singur, iar prietenii nu iti sunt alaturi sa iti ofere sprijinul incearca sa vorbesti cu tine insuti si poate inima iti va arata drumul.
Daca ai nevoie de prietenia mea si ne mai despart 100 de pasi, fa tu primul pas si ii foi face eu pe ceilalti 99 de pasi.
Ma respecti,te respect,mai iei cu vrajeala,te iau cu vrajeala,ma ataci, ma apar, ma urasti, nu te urasc si sti dc? ptk ceea ce pe tine te caracterizeaza pe mine nu ma defineste.
Cel mai trist lucru in viata e sa vezi persoana pe care o iubesti iubind pe alcnv.

Cand femeia iubeste. iarta orice.chiar si crimele.cand nu mai iubeste nu iarta nimic.nici chiar virtutile.
N-au ramas decat amintiri,tu te-ai schimbat.M-ai facut sa plang prea des,am renuntat.N-au mai ramas decat poze pe care le-am pierdut o data cu tine.
Iti doresc sa mergi pe un drum numit VIata,sa te impiedici de un ciob numit NOROC,sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE si sa culegi o floare numita IUBIRE.
Cu greu uram ce am iubit cu adevarat.
Spune-i ca l-am uitat,spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi.
Ma innebunesc ochii tai albastri(verzi). Cand sunt cu tine simt ca zbor deasupra unui nor.; x
|~~`Tu esti indiferent Se pare ca ai uitat Toate clipele frumoase Care ne-au legat Ai ales sa fii cu altele Eu te-am ales pe Tine Te iubesc asa cum esti Desi nu esti cu mine|~
Nu mai e cum era demult, nimic nu mai e la fel te`ai schimat si m`ai uitat nu mai simti acelasi lucru. Spune`mi Te Iubesc! Mi`e dor!
Uneori mi-e dor de tot ce am trăit. dar stau şi mă întreb " oare chiar m-ai iubit? "
Am tinut la tine blegule. şi nu am încetat s-o fac!

1 răspuns:
| Camy_6878 a răspuns:

Este o prostie să renunţi la visele tale doar pentru că unul nu s-a împlinit!"

"Există bătălii pe care e bine să le ocoleşti, nu din teamă că le-ai putea pierde, ci pentru că ai deveni ridicol câştigându-le!"

"Adevărata prietenie nu constă în numărul de prieteni, ci în devotamentul şi valoarea lor."

"Nu plânge pentru că s-a terminat, zâmbeşte pentru că s-a petrecut."

Dau rime coerente.Te ard la sentimente.Tsi se pare un miraj.Fac ce fac si te scot din peisaj.

Visez cu ochii deschisi la o lume mai buna.Ramane doar visul ca lumea toata e nebuna.E un cosmar.In mintea mea altă lume`mi creez.Viata merge inainte dar continui sa visez.

Va Veni O Zi Cand Tu Imi Vei Spune." Eu Sunt Ptr tine, Nu Ptr Alta!" Cu Lacrimi In Ochi Iti Voi sopti. "Ai Fost Ptr Mine, Acum Fii Ptr Alta!
" Fiecare cuvant e o speranta in plus cu fiecare clipa trecuta moartea mea e mai aproape iar eu inca visez.

❤E o poza cu noi ce imi spune ca-mi lipsesti.

Tocuri inalte, parul lasat pe spate.Delicata,rujata si atent parfumata.Mersul ei de felina pe baieti ii alina. Daca nu esti atent ramaï fara un cent.""

Esti ingerul ce ma pazeste[:X]Esthi soarEle ce ma inCaLzeste EjtI luNa care IN fiecaRe NoaPte imi VorbesTe sH steaUa care PT. mINe StraluceSthe

___[]~[:*]~ CeI care ma critica si Ma invidiaza ~[phbbbbt]~___Vor doar sa ma scHimBe___PenTru cA vad in mine ceea cE Ei nu vor Fii niciodata [!]~[:*]~[]___

stie• Sa •Se• Poarte •Cu Mine• K• Un• Actor• Din•Filme

Am UiTaT de LiMita Am UiTaT de DiStAnTzA StAm Fata`n Fata[:X]."tE ad0or" Iti SoPtEsC."Te Iubesc" imi raSpUnZi Ia`Ma in BrAtZe Sa ZbUrAm pRiNtrE vise INtR`un UniVers de dOrintZe
.•ღItzi place zambetul si chipul meu de copil Iti place cum arat Iti place al meu stil Iti place ca n`am figuri si ca sunt naturala Iti place ca exist si ca sunt reala•ღ
Sper ca te-am ajutat Funda?:Xbig grin

Întrebări similare