| cosmin2sun a întrebat:

FUNDA - stau in chirie in Franta cu niste idioti si increzuti care se cred foarte inteligenti dar de fapt sunt asa de tantalai ca nu stie cum ii cheama cu buletinul in mana. unu din ei chiar nu stie nici sa scrie. vorbesc serios. romani care sunt foarte indiferenti si as vrea sa ii enervez foarte tare... sau sa fac ceva care sa le fie ciuda. Niste sfaturi sau sugestii va rog?

Răspuns Câştigător
| Ruxy_3928 a răspuns:

Incearca sa la vorbesti cu un dialect inteligent si prin metafore pe care ei lu le inteleg si sa iti pastrezi merew calmu si sa le intorci vorba frumos asta enerveaza cel mai tare happy succes :*

4 răspunsuri:
| Lora_6439 a răspuns:

Este o vorba.: Te pui cu prostul, esti mai prost ca el. Trateaza-i cu indiferenta; asta doare cel mai tare... arata-le ca sunt niste nimicuri.

| NobodyHeree a răspuns:

In primul rand Paste Fericit!

Scuze, dar ai facut o mica greseala acolo ai spus:''nu stie cum ii cheama'' corecte este ''nu stiu'' happy

Asa, sa revenim la subiect.Pai,ai putea sa-i ignori din ce in ce mai mult. Daca esti cu un prieten/o prietena pe la tine,va sosotiti la urechesi incepeti sa radeti cand ei sunt pe acolo,cand ei nu sunt acasa poti sa le faci tot felul de farse cum ar fi:le torni sare in suc, sau le uzi patul cu suc/apa/tuica/vin/etc... Daca ei vor sa plece undeva tu ascundele cheile si fai sa plece fara, apoi tu inchizi usa si eu nu mai au cum sa intre.etc.

Bafta!

Inca odata Paste Fericit tie, si familiei tale!

| mgtow a răspuns:

Daca ai discutii cu ei raspunde cu aceeasi moneda daca ei te cearta si nu zici nimic te ia de prost si trebuie sa pui piciorul pe prag acolo. Daca le dai o lectie poate se cumintesc (ultimul recurs e pumnul sa tii minte).

| Vicii a răspuns:

Incearca sa le vorbesti cu un limbaj mult peste nivelul lor intelectual. Mai pe scurt, arata-le ca esti mai desptept si trateazai cu indiferenta