| Alleee18 a întrebat:

[Funda] Sunt o persoana puternica, problemele nu ma doboara usor, dar in ultimul timp nu ma mai recunosc.Am devenit naiva, credula, nu'mi mai pasa de ce se intampla in jurul meu, parca as pluti prin viata, parca trec pur si simplu pe langa altii, nu sunt atenta, nu ma pot concentra la scoala, nimic.
Cu prietenii ies, colegii nu au observat schimbarea, doar cea mai buna prietena isi da seama ca am ceva, oricat as incerca sa nu o fac sa se ingrijoreze pentru mine, cand sunt la scoala e ok, dar cand sunt singura, sau acasa, uneori pur si simplu imi curg lacrimile fara sa le pot oprisad.
Ce as putea sa fac sa'mi revin? Eu nu eram asa, dar unele intamplari din ultimul timp m'au slabit[daca pot zice asa]. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,fiecare trece prin momente in care nu se regasesc si fiecare la un moment dat trece prin diferite stari,eu am uneori o stare de bucurie,dintr-o data am o stare de tristete si uneori plang fara motiv; de obicei in perioada adolescentei,fetele au diferite emotii si sentimente,sunt schimbat-oare,iti vei reveni ai sa vezi.
Oricine se confrunta cu stari de depresie,se simte singur,neinteles,asa se mai intampla la oricine,incearca sa te relaxezi,sa faci ceea ce iti place,diferite activitati acum e cald,iesi prin parcuri,mergi cu rolele,iesi la aer,incearca sa fi optimista si cu incredere in tine,cand esti singura mediteaza cu tine insuti sa iti gasesti echilibrul emotional, sa te regasesti pe tine, pune in evidenta calitatiile tale!

2 răspunsuri:
| NascutSaFiuTrist a răspuns:

Incearca sa vb cu cineva, spune ce ai pe suflet. Poate asa iesi din pasa proasta in care te afli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred că cineva poate să răspundă ceva cu adevărat util fără să știe ce fel de întâmplări au fost acestea. Dacă te-au schimbat atât de mult, atunci poate formulezi întrebarea altfel... De exemplu "De ce m-au afectat?" Dacă vei înțelege de unde îți vine apatia, o vei putea învinge mai ușor. Problemele nu trebuiesc mascate, ci înțelese (dacă merită efortul, iar în cazul dat merită). Eu de exemplu am început să am probleme cu atenția și concentrarea din cauza că mă simțeam vinovată față de părinți, că aceștia îmbătrânesc. Prostește? Da. Dar vina asta mă mânca rău pe dinăuntru, mă distrugea, iar eu nici măcar nu realizam ce anume stă greu acolo pe suflet. Imediat ce am înțeles, totul a devenit atât de simplu, iar problema practic a dispărut. Asta ca exemplu, la cât de ciudate/banale pot fi cauzele unei depresii întregi.