Mie mi se pare foarte normal sa refuzi un baiat pentru ca nu il placi.Degeaba mai esti intr; o relatie daca tu nu il placi pe acel baiat.Deci ai facut bine pentru ca l'ai refuzat.
Perfect normal
de ce sa fii cu un amic?
ca practic asa e
parerea mea. e normal
proprie exp
Uite aveam in minte fix ce a spus Evol dar daca a spus ea...la ce sa ma mai obosesc. Mie sincer nu mi se pari deloc matura dar ma rog.fie cum o fi. in schimb mi se pare foarte normal sa refuzi un baiat din moment ce sunt anumite chestii care te fac sa vrei asta oricare ar fi ele
Buna, i-ai spuns baiatului ceea ce simti si cred ca e ceva normal sa fii sincera si corecta cu cei din jurul tau.
Ha, te-ai facut de caca, maturitatea nu se masoara in deciziile pe care le iei... ei bine poate ca da, dar nu cred ca si in cazul asta. Asa, acum daca u vezi acest baiat ca un amic, de ce n-ai incerca sa ieshi cu el cine stie. Un om matur si-ar fi dat seama ca o prietenie poate deveni mai mult de atat indiferent de persoane si nivelul relatiei la care sunteti; asta zic doar sati amintesc ca nu esti matura, si nici prietenele tale. Stii vb aia cine se aseamana se aduna.
Cand auzi replica asta din partea unei fete care o placi tu ca baiat te gandesti:
"Mai chiar am eu fata asta de fraier incat sa cred gognata asta?"
"Ce amici frate? Ori suntem impreuna ori deloc"
"Nu-mi vine sa cred ca mi-am pierdut timpul cu ea ca sa imi dea cu flit in halul asta"
Deci vezi tu, asta e replica de respingere.Manierata intr-adevar dar de respingere.Si baietii o cam sterg cand aud asta.Si e normal. Daca chiar te place cu adevarat nu i-ar conveni sa te vada ca altu si el ca fraierul sa fie amicul ala cu fata de gay
Eu zic ca ai facut rau, daca nu ti-a placut tipul asta e.Eu iti zic doar ce gandesc baietii