Eu zic sa mergi la un preot, si daca nu te scapa de tristete, ganduri sinucigase etc du-te la un psiholog. Daca intr-adevar ai aceste viziuni, ar trebui sa le accepti, sa inveti sa traiesti cu ele, nu sa le iei ca pe ceva de temut ci ca pe o avertizare si ca pe un dar pe care nu il are mare majoritate a oamenilor.
Pffffff,cam nasol.Nu te mai gandi la sinucidere, plimba-te si tu pe afara, discuta cu prietenii sau fa-ti o iubita, ea te va intelege si iti va fi alaturi cand iti e greu.Gandeste pozitiv, cand un gand rau iti stapaneste mintea. Vorbeste si cu parintii tai despre aceste lucru si spune-le si lor, dar sa nu-i ingrijorezi... Poate sunt doar niste viziuni, sau poate ai intrat intr-o depresie.Mergi la un psiholog.
Da ai dreptate CopilashRebel! fa-ti si tu o iubita si mergi la un psiholog daca simti aceste lucruri fiind de ne neremediat!
Pai nu am lasat prea mult sa se inteleaga dar cand am zis ca am pierdut pe cineva drag, m-a refeream la persoana iubita doar ca nu am intrat prea mult in detalii scuze pentru neintelegere. si nu prea imi place sa ies pe afara pentru ca afara ma simt si mai oribil. a si depresia e total diferit pentru ca depresia nu apare din senin si fara nici un sens ba mai mult atunci cand esti chiar fericit. mersi pentru raspunsul tau.
Nu, chiar nu mai vreau sa iubesc pe nimeni o vreme, mai ales dupa aceasta experienta.si scuze pentru ca nu am reusit sa ma fac inteles atunci cand am zis ca am pierdut pe cineva drag, de fapt m-am referit la persoana iubita. si nu cred ca e cazul sa merg la psiholog pentru ca e doar un gand sinuciderea. sunt sigur ca aproape toata lumea a avut o astfel de gandire macar o data. mersi pentru raspunsul tau.
Imi pare rau pentru iubita ta... da, stiu ce e depresia.Cum sa iti explic, starea asta care te ia asa din senin vad ca te cam ingrijoreaza si daca tot de gandesit la ea intri in depresie si te panichezi, la asta m-am referit, scuze ca nu ma fost explicita.
Cu placere!
Chiar nu mai stiu ce sa cred. totul e atat de ciudat. mersi pentru raspunsul tau.
Cu totii avem presimtirii, de exemplu cand ma trezesc primul lucru la care ma gandesc, apare la televizor, mereu ghicesc ce e inainte sa ma uit, ca program si episod, in plus, ca sa vezi ca e posibil, odata aveam o ultima tigare in pachet am tras-o si a aprut alta din ea, alta data am facut o brigheta sa apara din senin, si odata am transformat pepsi in vin in timp ce il turnam in pahar, am pus sticla pe hol, si desi nu era nimeni acasa a disparut si nimeni nu o vazuse, doar ca eu cred ca sunt vrajitoare, poate esti si tu
m-i s-a intamplat si o chestie asemanatoare. mi se schimbau canalele la tv din senin si nu era vreo defectiune pentru ca s-a schimbat pe programele pe care vroiam si nici nu aveam telecomanda prin apropiere. nu stiu ce sa cred pentru ca s-a schimbat doar de 2 ori.
Odata am scos limba la calculator si s-a stins
Sa nu razi de mine, ca te musc.
Iti pun botnita de nu te vezi
PAI 1) cati ani ai?
2)de unde esti?
3)chestile astea se mai intampla din cand in cand.Am presimtit ca o sa vina la mine verisorul meu din Belgia si dupa doua zile a venit.Cainele meu a murit de batranete si bunicul meu la fel. Exact cum ti s-a intamplat tie dara sta nu inseamna ca trebbuie sa te sinucizi. Facebookul meu este Alexandra Munteanu... daca vrei sa vb cauta-ma
Pai am 18 si nu nici nu am de gand sa ma sinucid doar ca de fiecare data cand mi se intampla ceva asta e unul dintr-e primele lucruri care-mi trec prin minte... si nu te-am gasit pe Facebook pentru ca sunteti mai multe cu acest nume. mersi pentru raspuns.
Ok..toti avem clipe frumoase si urata in viata dar trebuie sa le depasim ..si eu de ex. la schimbare de sezon in special primavara, plang pur si simplu..si mult mai multe...dar am invatat ca trebuie sa iti faci viata asa cum iti place..este greu sa le depasesti, te inteleg si eu am pierdut ceva drag care era langa inima mea dar mi-am zis "Maine este o noua zi"..nu inceta sa mai visezi si sa gandesti negativ.Am invatat ca doar o viata avem, si in ea trebuie sa facem ce ne place.Nu te gandi la fantome, spirite...nu fi fricos ca nu ti-se va intampla nimika.Trebuie sa fi tare si puternic este o perioada si incearaca sa invingi durerea si necunoscutul.Cel mai bun tratament este stapanirea sentimentelor tale si lupta cu sine. Duar tu poti sa opresti asta.Fi tare si sper ca te-am ajutat!
Marius339 întreabă: