Constuind cele de la Comunity Buildings cum ar fi:spitalul, politia muzeu etc.{construind din astea ai populatia fericita}! Spor la constuit si sa ai level cat mai mare! apropo daca vrei adauga-ma ca vecina.Trebuie sa cauti pe una pe nume Ilinca Pop.:*
Da populatia ti-o maresti construinduti Community Buildings daca vrei mai multa populatie treci la alta exemplu : Primarie=50 pers. ajungi la Politie 100 pers. si tot asa faza rea este ca la anumite constructii iti trebuie anumite cadouri(gifts) iar daca nu le gaseesti va trebuie sa platesti cu cash! Dar daca nu vrei sa platesti posturile cladirii cu cash iti poti intreba prietenii daca doresc sa se angajeze! Spor la Level!
PS: Joc si eu ma gasesti la Adytzzu Adiy!
Buna draga trebuie sa iti construiesti posta primarie politie dupa asta poti sa ti cresti nr de locuitori da-mi add pe numele stanga george alexandru facebook am un loc de inchirit in orasul meu castigam aman2 si da o sa imi vizitezi orasul vrei primi ca bonus energie si banii mersi
Simplu...construiesti case...adica "housing"si iti alegi casele care au mai mare populatia aces lucru il observi atunci cand atingi cu mouseul cladirea care te atrage!
Sper ca te-am ajutat si mult succes la trecutul nivelelor!
Vreau sie u 10 milioane ce coins si pe saptamana si tot e bine si nu prea am prieteni pe cityville