| Puiu_3680 a întrebat:

Funda. Un amic de-al meu a comandat in urma cu 4 zile o pereche de adidasi si un tricou de pe un site, toate in valoare de 220 RON.Produsele au fost aduse de postat, iar el l-a intrebat pe postas daca lui ii va plati iar postasul a spus ca nu.Cand a deschis coletul a observat factura cu chitanta din care reiese ca el a platit suma de 220 RON, cu o zi in urma. A sunat la firma si i-a zis ca e o greseala si ca poate plati urmatoarea zi la banca. El a platit, chiar daca din chitanta reiese ca deja platise. Daca nu platea, legal, i se putea intampla ceva? Funda, urgent

3 răspunsuri:
| Dominicc a răspuns:

Cand se comanda produse de pe net, siteuri. normal se plateste prin ramburs. Adica te prezinti la posta cu buletinu si banii. Sau curier rapid, fan curier, cargus. etc. postasu ti-l aduce acasa mai mult daca ai castigat acel ceva si e gratis, trebuie sa semnezi, sau pur ri simplu e coletu mic.

Trage si tu concluzile, ce pateai? Daca la un colet neplatit, se intoarce inapoi la sediul firmei.

| Puiu_3680 explică:

Poi nu a semnat nimic cand i l-a adus postasul iar cand l-a primit l-a primit cu chitanta de unde reiese ca produsele sunt deja platite

| Ellenaa a răspuns:

Da. Daca se descoperea eroarea, ar fi trebuit (logic) sa achite suma aceeA de pe chitanta + o amenda destul de frumusica rolling on the floor) un coleg de cls povestea ca tatal lui a facut asta laughing nasol oricum da nu cred ca i-a dat asa o mare amenda.
Nu. In Romania scapi des cu astfel de lucruri ce so mai ascundem rolling on the floor ca nu cred ca sta lumea acum sa verifice mereu cine a platit sau sa rezolve erori. Dar nu stiu poate a achitat altcineva pentru prietenul tau altfel na ce sa zic. bft lui dar felicitari ca e atat de sincer