| kayla a întrebat:

Funda! Un coleg m-a invitat sa ne plimbam prin parc, eu am acceptat dar nu-mi place de el. Daca incepe sa zica ceva cu aluzii la sa fim impreuna cum il refuz fara sa-l fac sa se simta prost si nu faze:'am deja un prieten'

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

Pai ii spui ca iti place compania lui, ca e dragut, etc dar nu vrei sa te implici intr-o relatie momentan! preferi sa te concentrei asupra studiilor si mai apoi o sa iti vezi si de viata sentimentala!
spune-i ca nu esti inca pregatita pentru o relatie si ca poate mai incolo daca e sa fie ceva o sa fie!
si ca vrei sa fiti amici dar nimic mai mult!
daca e un baiat care pricepe cat de cat o sa inteleaga si o sa fiti doar prieteni in continuare!

3 răspunsuri:
| rater1994 a răspuns:

Pai sa nu se simta nici el prost nu trebuie sa mergi tongue dar daca zice ceva asa vrei sa fim impreuna ii zici As dori sa fim Doar prietenihappy

| RamonaGabriela13 a răspuns:

Pai ceva de genu' asta am patit eu. Ai putea sa ii spui pur si simplu ca ai prieten si poti sa ii mai spui ca iti pare rau de situatie si ca sigur o sa isi gaseasca o fata care sa il merite cu adevarat... Funda?

| Devilicii a răspuns:

Nu-l refuzahappy face-ti o plimbare amicala, si daca doreste sa fi-ti impreuna si iti pune vreo intrebare sau bate apropouri! Spune-i ca intre tine si el s-a creat o relatie foarte stransa de prietenie si nu ai putea strica asta! Si.amintesteti ca ai un iubit si nu ai putea sa-i faci faze...